ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Δηλώνει παρών στην αυρινή συνάντηση ο Στέφανος

 

«Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια» γράφει στο «Χ»


«Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Τα παραπάνω ανάρτησε στην πλατφόρμα «Χ» κια δηλώνει παρών στην αυριανή συνάντηση των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πραξικοπηματικά καθαιρεθείς πρόεδρος  Στέφανος Κασσελάκης!

 Αναβολή συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ​

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Για την νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13:00, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην αίθουσα της Γερουσίας του Μεγάρου της Βουλής με αντικείμενο εργασιών το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό-Διαρθρωτικό Σχέδιο και το Προσχέδιο του Προϋπολογισμού.

Τη συνεδρίαση θα ανοίξει με ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,​ Νίκος Παππάς.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: