ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

«Ξήλωσαν» τον διοικητή του αμαρτωλού Αστυν. Τμήματος

 ΕΛΑΣ

 

Το Υπουργείο  θορυβήθηκε μετά την αυτοκτονία κρατουμένου και για αυτό τον λόγο τοποθετεί μετά από πολλά χρόνια ανώτερο αξιωματικό

Σε «ξήλωμα» του διοικητή του αμαρτωλού Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας Αθήνας, προχώρησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης  μετά από το περιστατικό με τον 29χρονο κρατούμενο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, κι οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του, υπό μυστηριώδεις συνθήκες, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η ΕΛΑΣ θορυβήθηκε από το τραγικό περιστατικό και για αυτό τον λόγο τοποθετεί μετά από πολλά χρόνια ανώτερο αξιωματικό στη θέση του διοικητή.

Να σημειωθεί ότι 29χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες για τον βασανισμό ενός 37χρονου Πακιστανού σε άλλο αστυνομικό τμήμα, και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι προ ημερών ένας 45χρονος κρατούμενος κατάφερε να αποδράσει σαν κύριος από το ΑΤ Ομόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: