ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Το ενδεχόμενο «παραπατήματος» ακύρωσε το ντιμπέιτ

 


Ο Χάρης Δούκας δήλωσε: «Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα»!

ΜΕ ΦΟΒΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ το ενδεχόμενο τηλεοπτικής αντιπαράθεσης ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Χάρη Δούκα. Παρά την δημοσκοπική υπεροχή που προβλέπουν οι εταιρείες, δεν θεωρεί επαρκείς τις θεωρητικές προβλέψεις και αρκείται στην ασφάλεια της συντεταγμένης αντιπαράθεσης αναμειγνυόμενος στο σύνολο των υποψηφίων και προστατευόμενος από το όριο χρόνου, όπως έγινε ήδη.

Μία αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων ενέχει τον κίνδυνο «παραπατήματος», όπως ένας μορφασμός, ένας κομπιασμός ή ένα σαρδάμ του λόγου, να εκληφθεί ως δείγμα μεινεκτικότητας του αντιπάλου.     

Έτσι  «ναυάγησε» όπως όλα δείχνουν το debate μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, δίνοντας το δικαίωμα στον Χάρη Δούκα να δηλώσει:

«Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει το debate».

Κι ακόμη:

«Ο ίδιος είχε ανακοινώσει ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία στον Πύργο».

ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και Δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή τα όσα ανέφεραν νωρίτερα στελέχη της πλευράς Ανδρουλάκη, να υποστηρίξει:

«Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο».

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.

Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του» αναφέρει η ανακοίνωση του Χάρη Δούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: