ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Προσκύνημα αγωνιστών στη μαρτυρική Μακρόνησο

 

Εβδομήντα έξι χρόνια από τότε το ΓΕΣ δεν έχει ανοίξει τα αρχεία του για να καταγράψουν οι ιστορικοί τα θύματα!
 
Περισσότερα από 1000 προσκυνητες της ιστορικής μνήμης σε μια ταπεινή και ποιοτική εκδήλωση στην Μαρτυρική Μακρόνησο, έλαβαν μέρος την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.
 
 
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Μακρονήσου και ήταν αφιέρωμα στο Α' Ειδικό Τάγμα Οπλιτών (Α΄ΕΤΟ) με την αιματηρή ιστορία του το 1948 στα χρόνια του εμφυλίου όπου τα πολυβόλα της ακταιωρού του Μπαϊρακτάρη, διοικητή Μακρονήσου, θέριζαν όσουν δεν προλάβαιναν τα όπλα των Αλφαμιτών. 
 
 
Και στο τέλος ο  μονόφθαλμος λοχαγός εγκληματίας Μπαρούχος φολοφόνησε επί τόπου με το πιστόλι του όσους δεν δέχθηκαν να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας, μέχρι που η δίψα του για φονικό κορλεστηκε. 
 
 
Εβδομήντα έξι χρόνια από τότε το ΓΕΣ δεν έχει ανοίξει τα αρχεία του για να καταγράψουν οι ιστορικοί τα θύματα της δολοφονικής εκστρατείας  των θυτών του ΑΕΤΟ.
 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: