ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Φόρος τιμής το στερνό κατευόδιο στον Μίμη Πλέσσα

 

Σε σοβαρή κατάσταση, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, νοσηλεύεται η Κάιτη Γκρέυ από το βράδυ της Τρίτης

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να αποτίσει φόρο τιμής στον Μίμη Πλέσσα, που έφυγε λίγο πριν συμπληρώσει τα 100 χρονια. Με βαθιά συγκίνηση και οδύνη, άνθρωποι που αγάπησαν τη μουσική και τα τραγούδια του με ένα λουλούδι στο χέρι στέκονται αμίλητοι στο λαϊκό προσκύνημα στο Α’ Νεκροταφείο, που προηγήθηκε στις 3 μμ στο ΑΝεκροταφείο Αθηνών.


Στο μεταξύ, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η Κάιτη Γκρέυ από το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη.

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην υγεία της.

Η Καίτη Γκρέυ, που έκλεισε πρόσφατα τα 100, με τη μεγάλη καλλιτεχνική πορεία, σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα τα τελευταία χρόνια υποφέρει από άνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: