ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

«Οι κληρωτοί δεν στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων»

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνολικά η Αριστερά βρίσκεται διαχρονικά στην πρώτη γραμμή του κινήματος για τα δικαιώματα  των στρατευμένων

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφορικά με τοποθέτηση ευρωβουλευτού του κόμματος σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τη συμμετοχή κληρωτού σε αντιπολεμική εκδήλωση:

«Οι δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Π. Παππά σχετικά με τον στρατιώτη  που συμμετείχε σε αντιπολεμική εκδήλωση, δεν εκφράζουν επ’ ουδενί τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη χώρα μας, οι κληρωτοί δεν στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Η συμμετοχή στρατιωτών σε πορείες, με κορυφαίο παράδειγμα αυτή του Πολυτεχνείου αποτελεί πράξη τεράστιου ηθικού πολιτικού και ιστορικού συμβολισμού, εδώ και δεκαετίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και συνολικά η Αριστερά βρίσκεται διαχρονικά στην πρώτη γραμμή του κινήματος για τα δικαιώματα  των στρατευμένων» καταλήγει η ανακολινωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: