ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Φωτιά στην Ηλεία: Συναγερμός για διπλό πύρινο μέτωπο

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR

 

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Γερακίου Αμαλιάδας με αποτέλεσμα να δοθεί εντολής εκκένωσης σε οικισμούς - Μέτωπο και στην περιοχή Πανόπουλου

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Γεράκι, του δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία. Επιπλέον πύρινο μέτωπο εντοπίζεται και στην περιοχή Χάβαρι, φωτιά για την οποία εστάλη μήνυμα από το 112.

Η πυρκαγιά καίει κοντά σε οικισμούς βόρεια του Γερακιού, με αποτέλεσμα να εκδοθεί μήνυμα 112 για την απομάκρυνση των κατοίκων προς Αμαλιάδα, για τις περιοχές Τσιχλέικα, Κρυόνερο και Βρετέικα, ενώ έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική.

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR

Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί ήδη και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 6ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα συντονιστικό και 7 αεροσκάφη.

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR

 

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε και στην περιοχή Πανόπουλου, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα, ενώ πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: