ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Τέμπη: Έληξε η 3μηνη προθεσμία για την πρόεδρο της ΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΣ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

  

Η πρόεδρος της ΡΑΣ είχε πάρει τον Αύγουστο τρίμηνη προθεσμία με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες για το εάν θα ζητήσει και νέα αναβολή της απολογίας της

Η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΕ) , Ιωάννα Τσιαπαρίκου, θα πρέπει σήμερα Δευτέρα (7/10) να εμφανιστεί ενώπιον του εφέτη ανακριτή για τα Τέμπη προκειμένου, όπως αναφέρει το να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος της τον Αύγουστο η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.

Η πρόεδρος της ΡΑΣ είχε πάρει τον Αύγουστο τρίμηνη προθεσμία με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες για το εάν θα ζητήσει και νέα αναβολή της απολογίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς δεν θα παρουσιαστεί και μάλλον ούτε οι δικηγόροι της αλλά θα στείλουν email με αίτημα για νέα προθεσμία.

«Δεν της φτάσανε τρεις μήνες να προετοιμάσει την απολογία της; Εδώ σε τέσσερις ώρες ξεμπάζωσαν και μπάζωσαν τον χώρο που έγινε το έγκλημα του αιώνα και αυτήν χρειάζεται μισό χρόνο για να πει τα ψέματά της», το σκληρό σχόλιο του πατέρα που έχασε τις δίδυμες κόρες του στα Τέμπη.

Η πρόεδρος της ΡΑΣ είναι μεταξύ των συνολικά 41 κατηγορούμενων στην υπόθεση της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.  όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Από τα 41 άτομα τα 34  κατηγορούνται σχετικά για τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 και εφτά άτομα κατηγορούνται για όσα έγιναν μετά. Συγκεκριμένα για τις παρεμβάσεις με το μπάζωμα και το ξεμπάζωμα που έγινα στον τόπο του δυστυχήματος αλλά και για την έρευνα σχετικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: