ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Τυλεοπτική αναμέτρηση ζητά ο Χάρης Δούκας


Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων που τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Ν. Ανδρουλάκη, στον α’ γύρο των εκλογών, ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε σχετικά με την ΕΡΤ!

Με τις προβλέψεις να μην τον ευνοούν και με την διαφορά των 8 μονάδων υπέρ του Ν. Ανδρουλάκη,  τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ζητά ο Χάρης Δούκας, που προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια προς την προεδρική θέση του ΠΑΣΟΚ με την συνδρομή τηλεοπτικής αναμέτρησης αυτού με τον Ν. Ανδρουλάκη, με τον οποίο θα αντιπαρατεθεί στην συνέχεια στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο δήμαρχος Αθηναίων που τερμάτισε δεύτερος στον α’ γύρο των εκλογών, ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε σχετικά με την ΕΡΤ.

«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και της χώρας» υπογραμμίζει.

Υπενθυμίζεται ότι στον δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής πέρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 29,64% και 89.288 ψήφους και ο Χάρης Δούκας με 21,41 % και 64.490 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: