ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Εξώδικο σε ΠΓ και ΚΕ του Στέφ. Κασσελάκη για διαρροή του πόθεν έσχες του

Ο Στέφανος Κασσελάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Ζητά «άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν για την πρόωρη και επιλεκτική ενέργεια.- Το σχόλιο της Κουμουνδούρου για το πρόβλημα!


Εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφ. Κασσελάκης με αφορμή την υπόθεση διαρροής του πόθεν έσχες του, για το οποίο νωρίτερα ζητήθηκε η παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου.

«Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητά μου ατομικά και ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές» προσθέτει.

Αυγή Newsroom 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Για να δούμε πόσα έχουν γίνει τα ακίνητα Μητσοτάκη

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης: Εμείς δεν έχουμε κρυφά κονδύλια όπως η ΝΔ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Το Πόθεν Έσχες του Στέφ. Κασσελάκη που κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2024 για το 2023.

Κασσελάκης Το τέλος της ηθικής στην πολιτική σκηνή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: