ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης Το τέλος της ηθικής στην πολιτική σκηνή


 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης - Όλα στο φως εδώ και τώρα!

Μπάχαλο επικρατεί στην κυβέρνηση σχετικά με την υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες, καθώς με νεότερη διαρροή προς τα ΜΜΕ, το υπουργείο Δικαιοσύνης αλλάζει την προηγούμενη, διαψεύδοντας τα περί τρίμηνης παράτασης. Είχε προηγηθεί διαρροή προς τα ΜΜΕ και δελτίο του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να δοθεί νέα, πιθανά τρίμηνη, παράταση για την υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) και οικονομικών συμφερόντων. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκπνέει κανονικά την 30ή Ιουνίου 2024».
 
Μετά την οργισμένη αντίδραση όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα... μάζεψαν όσα διέρρευσαν και κατάπιαν τα περί παράτασης, που ήθελαν για να κρύψει ο Μητσοτάκης τα περιουσιακά του στοιχεία, που δεν εμφανίστηκαν στις δηλώσεις του 2022 και 2023, μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας του Υπ.Οικ.  

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Στην οργισμένη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενδεχόμενη παράταση, αναφέρονταν τα παρακάτω:

«Όσα κυκλοφόρησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες είναι αποκαλυπτικά.

Αλήθεια, τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις αθλιότητες να τολμούν να εκφέρουν λόγο για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα με πλήρη διαφάνεια το πόθεν έσχες του;

Και είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει πράξει κάτι τέτοιο για το 2023. Γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το 2023, όπως του ζητήθηκε, αλλά μεθοδεύει «παράταση» για τον εαυτό του προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης. Όλα στο φως εδώ και τώρα!».

Για παράταση πόθεν έσχες: Δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί

«Δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί. Τους νοιάζει να δείξουν ότι “όλοι το ίδιο είναι”» τονίζει ο Στέφ. Κασσελάκης μετά τις διαρροές της κυβέρνησης σχετικά με τη διαρροή της κυβέρνησης για νέα τρίμηνη, αυτή τη φορά, παράταση για το άνοιγμα της πλατφόρμας για την κατάθεση του πόθεν έσχες.

«Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθυμίζοντας με αφορμή την δημοσιοπόιηση των περιουσιακών στοιχείων του  την περασμένη Δευτέρα ότι «αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν έσχες».

Ο ίδιος σημειώνοντας ότι «κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή», προσθέτει ότι «ζήτησα από τον πρωθυπουργό να ανοίξει αμέσως την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να πάμε και οι δύο αύριο να καταθέσουμε το πόθεν έσχες μας για το 2023. Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ανέφεραν προς το ΑΜΠΕ ότι σήμερα θα δοθεί τρίμηνη παράταση στην κατάθεση του πόθεν έσχες. Μάλιστα το δελτίο του ΑΜΠΕ αναφέρει ότι «όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να δοθεί νέα, πιθανά τρίμηνη, παράταση για την υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) και οικονομικών συμφερόντων. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκπνέει κανονικά την 30ή Ιουνίου 2024».

Κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν… Εμφάνιση περισσότερων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: