ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Αλ. Αυλωνίτης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης πολιτικά υπεύθυνος

 Αλ. Αυλωνίτης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης πολιτικά υπεύθυνος για το μακελειό στον Κορυδαλλό



Για το μακελειό στον Κορυδαλλό, όπου ισοβίτης δολοφόνησε συγκρατούμενό του! Δήλωση του βουλευτή και τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«- Η σημερινή δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού χρεώνεται εξ ολοκλήρου στον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη και το έργο του. Είναι αυτός, ο οποίος με το ψευτοδόγμα "νόμος και τάξη", έχει κατακουρελιάσει κάθε έννοια κράτους δικαίου, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανθρωπισμού και ασφάλειας στις φυλακές. Μαζί με τον κ. Φλωρίδη συνιστούν το δίδυμο -εφιάλτη για το ποινικό και σωφρονιστικό σύστημα.

- Με συνωστισμένους κρατουμένους, χωρίς ανάσες, χωρίς προγράμματα, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς ασφάλεια, χωρίς δικαιώματα και όλα αυτά για να φανούν αρκούντος ακροδεξιοί οι μεταγραφές του κυρίου Μητσοτάκη.

- Η ύπαρξη συμμοριών μέσα στις φυλακές αποδεικνύει ξεκάθαρα την παντελή έλλειψη σχεδιασμού ασφαλείας και οργανωτικής επάρκειας.

- Το σημερινό μακελειό στον Κορυδαλλό είναι αποτέλεσμα της άφρονος και απαράδεκτης πολιτικής για τις φυλακές. Κάποιοι θα πουν ότι "βαρυποινίτες σκοτώνονται. Καλά να πάθουν." "Δεν είναι ξενοδοχείο οι φυλακές."

- Φοβόμαστε όμως ότι είναι μόνο η αρχή ...Δεν είναι μόνο οι βαρυποινίτες και οι συμμορίες στις φυλακές αλλά και άλλοι κρατούμενοι όπως, φυσικά, και οι εργαζόμενοι σε αυτές.

Καιρός είναι να δει η κυβέρνηση πέρα από τη μύτη της πριν οι φυλακές γίνουν πεδία μαχών».

Ο δράστης είναι ισοβίτης Αλβανός, δολοφόνος 35χρονου ομοεθνή του!

Στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασαν οι αρχές, μετά την έρευνα που διεξήγαγαν το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την άγρια συμπλοκή στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Μάλιστα όπως υποστήριξε στις Αρχές σκότωσε τον συγκρατούμενό του στις φυλακκές Κορρυδαλού με ένα κουζινομάχαιρο καθώς τσακώθηκαν την... θερμοκρασία του κλιματιστικού!

Ο δράστης είναι ένας ισοβίτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 35χρονου ομοεθνή του και του μόλις 23 μηνών γιου του στην Καλαμάτα! Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός βαρυποινίτης το 2017 είχε δολοφονήσει έναν ψιλικατζή και μία ηλικιωμένη πάνω σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων, ενώ είχε συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο. Ο τραυματίας εξέτιε ποινή για ναρκωτικά.

Η συμπλοκή συνέβη στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, για ανθρωποκτονίες και βαριά αδικήματα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: