ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Συνάντηση με Κικίλια για να αρθούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια

 

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του κόμματος στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο την αντιπυρική περίοδο!

Επίσκεψη χθες, Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και συνάντηση με τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για ενημέρωση αναφορικά με την αντιπυρική περίοδο, προκειμένου να αρθούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Υπουργού.

«Είναι δραματικές οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης, μόνο αρνητικές θα είναι και θα αυξάνονται τα επόμενα χρόνια. Κάναμε μια προσπάθεια τον χειμώνα να οργανωθούμε στο επίπεδο της πρόληψης. Στο επίπεδο του νέου δόγματος, η ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος και οι ειδικοί σχεδίασαν έναν άλλον τρόπο προσβολής στις δασικές πυρκαγιές, πιο γρήγορο, και με τα εναέρια και με τα επίγεια, και πιο αποτελεσματικό, έτσι όπως φαίνεται μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε όλοι μαζί, και η αυτοδιοίκηση και οι εθελοντές και οι δασάρχες και οι ένοπλες δυνάμεις, μια γροθιά να κάνουμε την προσπάθειά μας να μειώσουμε τις επιπτώσεις» είναι η δήλωση του υπουργού ως απάντηση στους ανησυχούντες μετά τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών που ήδη εμφανίστηκαν και στον νομό Αχαΐας.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ήταν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος και συμμετείχαν ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Ζαμπάρας και ο τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Συμεών Κεδίκογλου.

«Εν μέσω μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κίκιλιας, αντί να φροντίσει για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό, επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Όπως σημειώνει, ο Βασ. Κικίλιας «την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της.

Και  μετά τον περιορισμό της πυρκαγιάς στην Κερατέα, έσπευσε με αναρτήσεις στο facebook  να μοιράσει συγχαρητήρια  στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο δίνει μια άνιση μάχη όλες αυτές τις ημέρες».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κικίλιας για τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας είναι να λύσει άμεσα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: