ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η μη αγορά του φύλλου, ήταν το πρόβλημα της ΑΥΓΗΣ

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης σχολιάζει την αναστολή έκδοσης της ΑΥΓΗΣ: https://x.com/hellasmindscom/status/1805913383201329417?cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email

 


«Όταν έχεις εκατό χιλιάδες μέλη, πρέπει να είναι βασικό σου μέλημα το κάθε μέλος να αγοράζει κάθε μέρα την ΑΥΓΗ. Οπότε έχεις και ένα ζήτημα εσωτερικό»

 

Σχόλιο στο ΚΟΝΤΡΑ για τις εξελίξεις στην ΑΥΓΗ εζητήθη εκ μέρους του Σταθμού από τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη,  γνωστό και ως δημοσιογράφο, πριν την εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε:  «Όταν έχεις εκατό χιλιάδες μέλη, πρέπει να είναι βασικό σου μέλημα το κάθε μέλος να αγοράζει κάθε μέρα την ΑΥΓΗ. Οπότε έχεις και ένα ζήτημα εσωτερικό».

Που σημαίνει ότι ξεκινάς εκστρατεία να πείσεις αυτόν τον κόσμο, που δυστυχώς έχει ελάχιστη επαφή με την Αυγή, μέχρι πριν γίνει μέλος του κόμματος.

Κι αυτή η δουλειά είναι υποχρέωση των Νομαρχιακών Επιτροπών του κάθε νομού. Και πρώτα απ' όλα η αγορά του φύλλου από τα μέλη τους, από τα στελέχη μεσαία και μεγάλα.

Από την πλευρά της δημοσιογραφικής επιμέλειας κια αρτιότητας των ειδήσεων, τουλάχιστον αυτών, είναι αναγνωρισμένη από τον επαγγελματικό χώρο, καθώς η Αυγή υπήρξε Σχολή παραγωγής άξιων δημοσιογράφων, που δυστυχώς, διέπρεψαν σε άλλα έντυπα, που προσέφεραν μεγαλύτερους μισθούς.

Αυτά ως έναν μικρό πρόλογο. Και τώρα ολοκληρο το σχόλιο του Κώστα Αρβανίτη:    

«ΣΕ ΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΠΟΥ ιστορικές στιγμές ζούμε στην Ευρώπη, να κλείνει το φύλλο της ιστορικής, της πιο ιστορικότερης εφημερίδας, είναι πλήγμα. Πως να το πω, είναι μία μεγάλη υποχώρηση.

Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση του ΔΣ της εφημερίδας, γιατί έχει ευθύνη το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτά γίνονται --εάν πρέπει να υπάρξουν αναγκαίες αλλαγές πιθανόν, τα φύλλα πρέπει να υπάρξουν στα περίπτερα, δεν είμαι της άποψης να μην διαβάζουμε εφημερίδα-- με το να βελτιώσουμε λίγο το προϊόν για να γίνει αναγκαίο.

Όταν έχεις εκατό χιλιάδες μέλη, πρέπει να είναι βασικό σου μέλημα το κάθε μέλος να αγοράζει κάθε μέρα την ΑΥΓΗ. Οπότε έχεις και ένα ζήτημα εσωτερικό.

Δεύτερο ζήτημα είναι ότι δεν γίνονται με ξαφνικούς θανάτους αυτά, αυτές οι αποφάσεις. Χρειάζεται δηλαδή, πρώτα να συζητηθεί το σχέδιο εξυγείανσης με την συμμετοχή των εργαζομένων, που έχουν δώσει τον αγώνα τους για την ΑΥΓΗ και για το ΚΟΚΚΙΝΟ.

Και φυσικά με συγκλίσεις, όπως λέω πάντα, να βρεις την καλύτερη λύση, κατ' αρχήν όχι μόνον για τους εργαζόμενους, --τους κατανοώ γιατί έχω κάνει αυτήν την δουλειά-- αλλά και για το κοινό, για τους αναγνώστες».

Γι αυτό που λέει ο Ασάν σήμερα ότι: Η μεγάλη ομορφιά του ανθρώπου είναι να μπορεί να κοιτάει στα μάτια και νάναι χρήσιμος γιαυτό. Αυτό είναι το δικό μου σχόλιο. Δεν νομίζω ότι βοηθούν οι βιασύνες σε αυτά τα πράματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: