ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η Ν.Αρ. με τη ΝΔ μαζί στο ξεπούλημα του Φάρου!

 


Πρωτοβουλία στην ενίσχυση του ανοσιουργήματος της κυβέρνησης με τους 11 ψήφους είχε η Αχαιή Σία Αναγνωστοπούλου! Σχόλιο Ηλία Κωνσταντάτου!

Για την ανάδειξη της προσπάθειας του υπουργείου να ξεπουλήσει τον Φάρο Δρεπάνου, στις 27 Ιουνίου 2024 το Istologio G. Mosxou υπό τον τίτλο SOSSOS: Θέλουν να κάνουν ξενώνα πολυτελείας το Φάρο! γνωστοποίησε την κατάθεση σχετικής ερώτησης έντεκα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε με πρωτοβουλία της Ρένας Δούρου, στις 18 Ιουνίου του ίδιου χρόνου

«Είχε προηγηθεί το φθινόπωρο του 2023 αίτημα επενδυτών, με το οποίο ζητήθηκε η παραχώρηση του Φάρου και της απαλλοτριωμένης από το δημόσιο έκτασής του, για να γίνουν σουίτες πολυτελείας σε αυτόν. Στην σχετική επιστολή τους προς τον ΓΕΝ μάλιστα ενημέρωσαν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του εργοστασίου τσιμέντου ΤΙΤΑΝ για να αγοράσουν ή υπενοικιάσουν πολύ μεγαλύτερη περιοχή για να χτίσουν ξενοδοχείο και λοιπές εγκαταστάσεις, αποκλείοντας αυτούς που θέλουν να κάνουν μπάνιο ή να ασχοληθούν με το KITE SERF.

Το ΓΕΝ απέρριψε το αίτημα μετατροπής του Φάρου σε ξενοδοχείο, σύμφωνα με την αρνητική εισήγηση της Υπηρεσίας Φάρων τον Νοέμβριο του 2023, με την αιτιολογία ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από το ισχύον, τότε ακόμη, νομοθετικό πλαίσιο.

Ερώτηση  κατέθεσαν στις 18 Ιουνίου προς τους συναρμόδιους Υπουργούς με πρωτοβουλία της Ρένας Δούρου, 11 βουλεύτριες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τον Φάρο Δρεπάνου Πατρών, τον οποίο η Κυβέρνηση προτίθεται να ξεπουλήσει σε ιδιώτες».

Σήμερα το Istologio G. Mosxou αποκαλύπτει  ότι στην ενίσχυση του ανοσιουργήματος της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του Φάρου με τους 11 ψήφοι της Νέας Αριστεράς και την πρωτοβουλία γι αυτό είχε η Αχαιή βουλεύτρια Σία Αναγνωστοπούλου.

Η ίδια πάντως δεν επιβεβαιώνει την είδηση, αφού γράφει στην προσωπική της σελίδα στο facebook ότι ήταν εκ παραδρομής!  

Επί του θέματος αυτού το στέλεχος της Ώρας Πατρών, Konstantatos Helias, απευθυνόμενος στον διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou επιβεβαιώνοντας την πρωτοβουλία της κας Αναγνωστοπούλου γράφει:

«Το θέμα που αναδείξατε και στο blog σας έχει και την υπογραφή τοπικού βουλευτή αλλά και αφορά πρωτίστως την περιοχή...

 

Παρόλα αυτά, πλην του Γιώργος Ρώρος και την  Ώρα Πατρών, δεν αναδείχθηκε τοπικά, αλλά ούτε και υπήρξε σχετική τοπική παρέμβαση, προκειμένου να μην κουνάει τη σημαία της "ιδιωτικοποίησης" και του προστάτη του λαού ο Πελετίδης και η παράταξή του...

 

Νομίζω θα συμφωνήσετε ότι υπάρχει επικοινωνιακό έλλειμμα αλλά και έλλειψη αντιπολιτευτικής πρότασης έναντι της τοπικής δημοτικής αρχής...

 

Κοινώς παίζουν μπαλίτσα μόνοι τους και οι άλλοι κοιτάνε την εξέδρα....

 

Αν δεν αλλάξει αυτό, μην περιμένετε να πάρει κεφάλι σε τοπικό επίπεδο, ούτε ο Δήμος, αλλά ούτε και κομματικά μιας και μπορείτε να το δείτε ότι το ΚΚΕ πανηγυρίζει σε ποσοστά, ακόμα και όταν έχει ίδιους απόλυτους αριθμούς, αφού ο κόσμος κυρίως αδιαφορεί...».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

SOS: Θέλουν να κάνουν ξενώνα πολυτελείας το Φάρο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: