ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Αντιφράσεις σφοδρές με τα την αποκάλυψη!


Κασσελάκης: Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών.- Βρέθηκε το κοντέινερ που αναζητούσαν από το έγκλημα των Τεμπών

 Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά τον εντοπισμό σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης του κοντέινερ που αναζητούσαν από το έγκλημα των Τεμπών.

Δεδομένου ότι αποτελεί σημαντικό πειστήριο, ο εφέτης ανακριτής έχει δώσει εντολή στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας και Λάρισας να μεταφερθεί το κοντέινερ με ασφάλεια σήμερα κιόλας στο Κουλούρι, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα στοιχεία της υπόθεσης του δυστυχήματος των Τεμπών.

Υπενθυμίζει ότι το κοντέινερ ήταν φορτωμένο όταν συνέβη η πολύνεκρη τραγωδία ενώ είναι ένα από τα εμπορευματοκιβώτια της εμπορικής αμαξοστοιχίας και συγκεκριμένα του 4ου σε σειρά κοντέινερ με αριθμό OOLU 6870319 που περιείχε ζωοτροφές και είχε μεταφερθεί από τον χώρο του δυστυχήματος χωρίς να έχει εξετασθεί πρώτα αλλά και να ληφθούν τα απαραίτητα δείγματα.

Κασσελάκης: Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών
 
Στην είδηση του εντοπισμού του κοντέινερ  σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή του στο X πως «16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα, βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!».«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης καταλήγει στην ανάρτησή του διερωτώμενος «πώς αλήθεια μεταφέρθηκε; Ποιος έδωσε την εντολή; Επιτέλους δώστε απαντήσεις! Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη».

ΠΑΣΟΚ: Ένοχη η σιωπή της κυβέρνηση
«Η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε σε οικόπεδο ιδιώτη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 16 μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ μετά την είδηση για τον εντοπισμό του επίμαχου κοντέινερ. Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ενημέρωσε ότι θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας πως «η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη και προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που στόχο είχαν τη συγκάλυψη».

Νέα Αριστερά: Σκανδαλώδης η αποκάλυψη
«Το έγκλημα των Τεμπών, όπως φαίνεται, ακολουθείται από ένα άλλο έγκλημα, αυτό της συγκάλυψης», σχολίασε η Νέα Αριστερά. «Σε οικόπεδο ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το κοντέινερ του εμπορικού τρένου ενάμιση χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: