ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Ο Δένδιας επενδύει στον πόλεμο, αντί για την Ειρήνη!

Ο Νίκος Δένδιας και στρατιώτες
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ)
 
«Στους επόμενους 24 μήνες, στο πλαίσιο της υλοποίησης της "Ατζέντας 2030" η στρατιωτική θητεία αλλάζει» και ζητά την εθελοντική στράτευση γυναικών,- Απέραντο στρατόπεδο η Ελλάδα!

Πρόγραμμα εθελοντικής στράτευσης γυναικών, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο αλλαγών στην εφεδρεία.

Ο ίδιος κατά την ομιλία του στην ορκωμοσία της 2024 Ε’ ΕΣΣΟ στη Θήβα έκανε λόγο για αλλαγές στο πλαίσιο της υλοποίησης της «Ατζέντας 2030» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι να καταστεί δυνατή η υλοποίηση του προγράμματος εθελοντικής στράτευσης γυναικών θα χρειαστούν περίπου 36 μήνες.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αλλαγές στον στρατό δήλωσε ότι «στους επόμενους 24 μήνες η στρατιωτική θητεία αλλάζει. Θα αλλάξει και η στολή και ο εξοπλισμός του μαχητή και θα περιλαμβάνει σύγχρονο κράνος, προστατευτικά γυαλιά, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, εξαρτύσεις και διαφορετικό υδροδοχείο».

«Ο οπλίτης θα μπορεί αν ο ίδιος το επιλέξει να μετακαλείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε τακτά χρονικά διαστήματα», ανέφερε στην ομιλία του ο Ν. Δένδιας και πρόσθεσε ότι «ο οπλίτης θα μπορεί να αποκτά δεξιότητες χρήσιμες για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά χρήσιμες και για τον ίδιο. Αυτό συνιστά ευκαιρία για να έχουμε έναν άρτια εκπαιδευμένο οπλίτη». 

Δηλαδή ο προσανατολισμός του κ. Δένδια είναι να καταστήσει την Ελλάδα ένα απέραντο στρατόπεδο!

Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «είμαστε σε διαρκή επαφή με τις εργοδοτικές οργανώσεις ώστε οι δεξιότητες που θα αποκτούν οι νέοι στον στρατό να είναι αντίστοιχες με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς». 

Αυτό σημαίνει ηλιθιότητα στο μεγαλείο της!

«Η θητεία λοιπόν, δηλαδή η προσφορά χρόνου από τους νέους ανθρώπους στην πατρίδα τους, πρέπει να εξελιχθεί, ώστε να υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας της πατρίδας μας. Και, επίσης, να είναι χρήσιμη για τους νέους ανθρώπους. Πρέπει να μετατραπεί σε μια θητεία με ουσία».

Δυστυχώς ο προοδευτικός Δένδιας βλέπει την ανάπτυξη της χώρας και την ευτυχία των νέων μέσα από την πολεμικό δραστηριότητα! Δυστυχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: