ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Σε δύσκολη θέση ο Μητσοτάκης από το «όχι» που εισέπραξε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ευαγγελάτος
Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αμηχανία στην κυβέρνηση μετά το «όχι» των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρα και Κώστα Καραμανλή που γύρισαν την πλάτη στον Κυριοάκο Μητσοτάκη και δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για τα 50ά γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ το καθήκον μου το έκανα» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτώμενος από τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την απουσία των δύο πρωθυπουργών, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει επί της ουσίας τα όσα είπαν νωρίτερα κυβερνητικά στελέχη ότι η «σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους νεοδημοκράτες».

«Εγώ έκανα το καθήκον μου, τους κάλεσα προσωπικά. Από κει και πέρα θα επαναλάβω ότι η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη όχι στους αρχηγούς, όχι στους διατελέσαντες πρωθυπουργούς αλλά στον απλό νεοδημοκράτη και νομίζω ότι μία μέρα γιορτή και χαράς, είναι μία μέρα ενότητας για την παράταξη και έτσι θα τη θυμόμαστε» απάντησε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημειώνεται ότι επέλεξε να τηλεφωνήσει προσωπικά σε Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά για να τους προσκαλέσει στην εκδήλωση.

Όταν ρωτήθηκε δε από τον Νίκο Ευαγγελάτο αν «θα έπρεπε να είναι όλοι σε αυτή τη γιορτή;» ο ίδιος  αμήχανα απάντησε απλά ότι: «αυτό θα το κρίνουν, εγώ είμαι ο τελευταίος που θα το κρίνει. Εγώ όπως σας είπα το καθήκον μου το μου».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς είχαν εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ είχαν απουσιάσει και από τη ΔΕΘ, με την άρνηση των δύο πρωθυπουργών να παρευρεθούν τώρα στην εκδήλωση να επιτείνει αφενός την αναταραχή στο εσωτερικό της ΝΔ και να φανερώνει αφετέρου την αποδοκιμασία τους προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι δεν θα παραβρεθούν στη γιορτή για τα 50 χρόνια της ΝΔ οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, καθώς αποφάσισαν να γυρίσουν επιδεικτικά την πλάτη στον Κυρ. Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ενημερωθεί σχετικά, από τα επιτελεία των δύο πρώην πρωθυπουργών, η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

Η ηχηρή απουσία Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά όχι μόνο επιτείνει την εσωτερική αναταραχή στη ΝΔ, αλλά δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργού αποδοκιμάζουν συνολικά την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο,οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της ΝΔ δεν παρεβρέθηκαν προκαλώντας σχόλια εις βάρος του Κυρ. Μητσοτάκη.

Με την σημερίνη απουσια τουςε πάλι το χάσμα μετον Κυρ, Μητσοτάκη εντείνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:   

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: