ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι διανομείς

 

 "Παλεύουν" για σύμβαση εργασίας, επαγγελματική τους αναγνώριση και βιωσιμότητα του κλάδου τους στην Αχαΐα

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, πραγματοποίησαν οι διανομείς του σωματείου αυτοαπασχολούμενων διανομέων Αχαΐας, σήμερα Δευτέρα στην Πάτρα.

Οι διανομείς προχώρησαν σε στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00, προκειμένου να διαδηλώσουν στην πλατεία Γεωργίου και να ενημερώσουν για τα αιτήματά τους.

Όπως μετέδωσε το thebest.gr στόχος των διανομέων της περιοχής μεταξύ άλλων είναι  η επαγγελματική τους αναγνώριση και βιωσιμότητα του κλάδου τους.

Η υπογραφή συλλογικής σύμβασης είναι στα πρώτα αιτήματα τους ώστε τα δικαιώματά τους να είναι ευκρινή και να μην καταστρατηγούνται. Σε κάθε περίπτωση ζητούν υποστήριξη στις διαπραγματεύσεις που κάνουν με γνωστές πλατφόρμες στις οποίες απασχολούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: