ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Με ιδιωτικοποιήσεις και απευθείας αναθέσεις

 

Δεν κερδίζεται ποτέ και καμία μάχη απέναντι στην ακρίβεια, τονίζει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


«Ο κ. Μητσοτάκης μας είπε πως τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνησή του ανέρχονται στα 7,8 δισ. ευρώ. Δεν μας είπε, όμως, πως η κυβέρνησή του έχει σκορπίσει πάνω από 15 δισ. ευρώ, κατά τη διάρκεια της θητείας του, σε απευθείας αναθέσεις» επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Και βεβαίως δεν είπε κουβέντα για τους όρους, τα κέρδη για τους ιδιώτες και το πόσο επιβαρύνεται το κόστος διαβίωσης των πολιτών, τόσο από τις ιδιωτικοποιήσεις όσο και από τις αναθέσεις.

Τα αριθμητικά δεδομένα αποτυπώνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνική πλειοψηφία Τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει οπαδικά με την… εντεκάδα των διωτικοποιήσεων, η ελληνική κοινωνία βλέπει τους κόπους της να πηγαίνουν ανεξέλεγκτα και αδιαφανώς σε ιδιώτες» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της βαξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: