ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Το Istologio προσβλήθηκε κι αυτό από τον Κόβιντ 19

 


Υπομονή μέχρι την ανάρρωση του διαχειριστή από την ασθένεια του καιρού μας και πάλι θα είμαστε μαζί!

Το Istologio G. Mosxou θα εξακολουθήσει να παραμένει κλειστό, λόγω εισβολής του Κόβιντ 19, από την περασμένη Κυριακή. Ο χειριστής συνιστά υπομονή μέχρι την αποκατάσταση της υγείας του.

Με την ευχή να υπερπηδηθεί γρήγορα  ο ρουβίκωνας, που μας βρήκε και να μας βγει σε καλό!

Μετά από τέσσερις εμβολιασμούς, αντίστοιχα χρόνια προφύλαξης και τήρησης όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ο διαχειριστής και η σύζυγός του είχαν την ατυχία να υποστούν τις συνέπειες, που υφίστανται όλοι όσοι πλήττονται από τον Κόβιντ! 

Και τούτο για να επιβεβαιωθούν ίσως, οι κατά καιρούς αμφισβητίες της χρησιμότητας των εμβολιασμών; Το σίγουρο πάντως είναι ότι επάνω στους εμβολιασμούς στήθηκαν καριέρες πολιτικάντηδων της ιατρικής με το βλέμμα σε μία θέση στο ευρωκοινοβούλιο μέσω της συμμετοχής τους στο κυβερνητικό ψηφοδέλτιο (Τσιόρδας) ή μίας λιγότερο ταπεινής σε κάποιον υπουργικό θώκο (Χαρδαλιάς κλ.α.). Και φυσικά το ένα χέρι νίπτει το άλλο, για να... ευδοκιμήσει η συνδιαλλαγή!

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στις κλινικές αντιμετώπισης του Κόβιντ δίνουν μάχη νυχθημερόν για να σώσουν ζωές από τον φονικό ιό.

Και δυστυχώς έπρεπε να χαθούν χιλιάδες ζωές για να αποφασίσουν οι νεογιάπηδες του υπουργείου ότι η επιμονή του βουλευτή Παύλου Πολάκη, που κάπνιζε, μίλαγε πολύ, ανάσαινε... αντιοικονομικά και τόσα άλλα αντί, του βουλευτή Χανίων που ζητούσε την χορήγηση αντι-ιικών φαρμάκων τουλάχιστον στα άτομα τα υποκείμενα νοσημάτων ήταν αναγκαία για σωθούν χιλιάδες ζωές.

Πλην όμως τα κριτήρια των νεογιάπηδων προέκριναν τον φόνο, διότι περί αυτού πρόκειται, χιλιάδων ατόμων μεγάλης ηλικίας, συνταξιούχων στην πλειοψηφία τους, για να απαλλαγεί των συντάξεων το Μητσοτάκειο κράτος του σωτήρα Μωυσή, όπως πρωτοέγραψε μία φυλλάδα μισθοδοτούμενη από την λίστα Πέτσα, αλλά μη διασωθείσα καθότι επρόκειτο για λαθρόβιο έντυπο από αυτά που μαζί με τα έντυπα της σοβαρής... ρυπαρογραφίας εξυμνούσαν καθημερινά με ύμνους ωσανά το έργο των... λαοσωτήριων υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την επίδοσή τους  στην Υγεία!

Σήμερα τα αντι-ιικά φάρμακα δίνονται στα άτομα που υπόκειται σε νοσήματα και από την δεύτερη ημέρα νοσηλείας τους κιόλας, παίρνουν τα πάνω τους. Έχω προσωπική εμπειρία και γνώση.

Δίνονται με μεγάλη φειδώ και κατόπιν εγκρίσεως άνωθεν, του υπουργείου προφανώς, που φαίνεται πως δεν εμπιστεύεται την χορήγησή τους που αποφάσισε ο γιατρός της τοπικής μονάδας Υγείας. Και ο ασθενής τίθεται  σε αμφιβολία, αλλά και του γιατρού η γνώμη σε υποψία. Αυτά, ενώ ο νεογιάπης του Υπουργείου είναι υπεράνω όλων. Διότι μόνον αυτοί γνωρίζουν καλά, αφού 40 χιλιάδες προσβεβλημένα άτομα από τον ιό πέθαναν στα χέρια τους!    

Ναι τα φάρματα αυτά είναι ακριβά και χρειάζεται έγκριση των φορούντων τα φαιά της σοφίας! Τι τα περάσατε, τίποτα σύγχρονα άρματα, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, από αυτά που στο πεδίο της μάχης δεν έχουν ζωή πάνω από πέντε λεπτά;  Τίποτα πολεμικά πλοία, τίποτε μαχητικά αξίας δισεκατομμυρίων  ευρώ που θα χρεώσουν τους έλληνες φορολογούμενους για τα επόμενα χρόνια; Αυτά δεν χρειάζονται καν έγκριση. Με διαδικασίες φας τρακ και με μία υπογραφή δεσμεύεται η  χώρα και οι επόμενες κυβερνήσεις της. Και ίσως χωρίς να γνωρίζουν κιόλας, τα ιδιαίτερα ντεσού της συμφωνίας!

Εδώ πρόκειται περί αγοράς φαρμάκων,  κάποιων χιλιάδων ευρώ, διότι τι θα κάνουμε δηλαδή θα φτιάξουμε τομέα υγείας... πολυτελείας;  όπως έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν ο τηλεβιβλιοπώλης που πωλούσε κι αυτός τις επιστολές του Χριστού μαζί με τον Πλεύρη, πριν γίνουν υπουργοί της ΝΔ!

Εάν πρόκειται να εγκρίνουν καμιά αγορά Μπελχάρας, εκατομμυρίων ευρώ,  ε τότε τα πρόγματα θα είναι διαφορετικά!   

Εκείνο όμως που επιβεβαιώνεται είναι πως η επιστήμη απέχει μίλια από το να σταθεί στο ύψος της και να υπερασπιστεί την υγεία εκατομμυρίων  ασθενών και ειδικά στην χώρα μας όπου άνω των 40 χιλ.  κατέληξαν στο χώμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: