ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Μετά τις 1 το μεσημέρι θα ανακοινωθούν αποτελέσματα, αφού μέχρι τότε θα διαρκεί η κατάθεση ψήφου των μελών της ΚΕ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία επί της  πρότασης μομφής που κατέθεσαν 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής  κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Η ψηφοφορία γίνεται με κάλπη από τις 10:00 έως τις 13:00 καθώς πέρασε η πρόταση για μυστική ψηφοφορία με 122 έναντι 90 που ζητούσε ονομαστική. Συνολικά παρόντα ήταν 212 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Είχε προηγηθεί διαφωνία για τη διαδικασία, για το κατά πόσο δηλαδή θα γίνει ονομαστική ή μυστική ψηφοφορία. Καθώς υπήρχε διαφωνία επιχειρηματολόγησαν τρία άτομα από κάθε πτέρυγα για το πώς θα ψηφίσουν για να προκύψει η απόφαση για το πώς θα γίνει η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής. 
 
Θεοδώρα Τζάκρη, Νίκος Παππάς και Ράνια Σβίγκου τοποθετήθηκαν υπέρ της φανερής ψηφοφορίας ενώ υπέρ της μυστικής οι Τρύφωνας Αλεξιάδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Μαντζουράνης.
 
Κατά την χθεσινή ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, που πρόσκεινται στην ομάδα των «87» και τάχθηκαν υπέρ της μυστικής ψηφόφορίας είπε:
 
 «Καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου, όπως προβλέπει το καταστατικό. Και θέλω να το δω να το κάνετε. Και θέλω να το δουν και οι πολίτες. Και να το κάνετε όχι κρυφά, αλλά κοιτώντας τους συντρόφους σας στα μάτια.

Να δει όλη η κοινωνία στην πράξη την καθημερινή μομφή υπό την οποία ζω και αντιπολιτεύομαι την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα καθημερινά εμπόδια, τις καθημερινές τρικλοποδιές, τις καθημερινές ίντριγκες με τις οποίες είμαι αντιμέτωπος 11 ολόκληρους μήνες χωρίς μια μέρα παύσης, χωρίς μία στιγμή ανάσας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: