ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση Θ. Βασιλόπουλου με τον ΓΓ Π. Καμπούρη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, Πέτρο Καμπούρη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα. 

Ο κ. Βασιλόπουλος μετέφερε στον κ. Καμπούρη  την αγωνία των πυρόπληκτων κατοίκων στην Δυτική Ελλάδα για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν με τις αποζημιώσεις και τα εν γένει προβλήματα που παρουσιάζονται για την πλήρη αποκατάσταση  σπιτιών-  αγροικιών καθώς και για την επιβίωση  αγροτών και κτηνοτρόφων που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται.

«Καθημερινά  γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων από συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από φυσικά φαινόμενα , πυρκαγιές και πλημμύρες για τις αποζημιώσεις  που δικαιούνται.  Δεν δικαιολογούνται οι  καθυστερήσεις την στιγμή που οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν ανταποκριθεί στην αποστολή των στοιχείων που ζητήθηκαν» τόνισε ο κ Βασιλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τον κ Βασιλόπουλο ότι το υπουργείο ελέγχει όλες τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί και μετά  τις προκαταβολές που έχουν δοθεί  καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αποζημιώσει πλήρως τους πληττόμενους από φυσικά φαινόμενα πολίτες στην Δυτική Ελλάδα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: