ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Δυνατό ξεκίνημα του Παύλου Πολάκη από τα Χανιά

     

    Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας από την κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων περιέγραψε τους 6 άξονες των θέσεων του για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

    Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο του Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση στα Χανιά που εκτός από τη στήριξη που εξέφρασαν οι Χανιώτες στο πρόσωπο του υποψηφίου ανέδειξε την ανάγκη για ουσιαστική αντιπολίτευση. Δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι κριτικής στο Στέφανο Κασσελάκη για τις βολές περί «κουκουλοφόρων» και «μαύρα ταμεία».

    Χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης μιλώντας από την κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων περιέγραψε τους 6 άξονες των θέσεων του για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

    • Οι μνημονιακοί νόμοι δεν είναι δέκα εντολές και απαιτείται η σταδιακή κατάργησή τους.
  • Επαναφορά στο δημόσιο τουλάχιστον μιας τράπεζας, για ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους με ενιαίο τρόπο,
  • Επιστροφή της ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο αλλά και για σταδιακή επαναφορά υπό δημόσιο έλεγχο στρατηγικών υποδομών που ιδιωτικοποιήθηκαν, όπως τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
  • Παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη με δημιουργία δεύτερης σχολής δικαστών,
  • Ουσιαστική αποκέντρωση με σπάσιμο του “επιτελικού κράτους” της ΝΔ,
  • Κατάργηση των νόμων της νυν κυβέρνησης που έχουν φέρει το δημόσιο σύστημα υγείας στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: