ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Διεσώθη ο Νασράλα, παρά τις βόμβες στο αρχηγείου του

Prime Minister's Office

 

Εντολή για το χτύπημα έδωσε ο Μπ. Νετανιάχου από την Ν. Υόρκη, λίγο πριν μιλήσει για ειρήνευση στον ΟΗΕ και αποδοκιμασθει από πολλά κράτη!

Φωτογραφία -που όπως υποστηρίζει- δείχνει τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου να εγκρίνει την αεροπορική επιδρομή στα κεντρικά γραφεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό, έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, όπως μεταδίδουν οι Times of Israel.

Η φωτογραφία φαίνεται να δείχνει τον Νετανιάχου στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον στρατιωτικό γραμματέα και τον αρχηγό του επιτελείου του, να μιλά στο τηλέφωνο, προτού αναχωρήσει για να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, βάσει του ίδιου δημοσιεύματος.

Αργότερα, ισχυρές εκρήξεις ακούγονταν σε όλη την πόλη από τα διαδοχικά αεροπορικά πλήγματα, σύννεφα καπνού υψώνονταν, κτίρια ισοπεδώθηκαν,  ασθενοφόρα έτρεχαν με την σηρείνα τους στη διαπασών, και κάτοικοι έφευγαν πανικόβλητοι.

Επίσης, σφοδρά πυρά από ισραηλινά μαχητικά έπληξαν το απόγευμα το «αρχηγείο» της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού, με ισχυρές εκρήξεις να ακούγονται σε όλη την πόλη από τα διαδοχικά αεροπορικά πλήγματα.

Το ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, είχε ως συνέπεια τουλάχιστον δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 76 τραυματιστούν σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, στον πρώτο, προσωρινό απολογισμό που ανακοίνωσε.

Πηγή κοντά στη Χεζμπολάχ είπε στο Reuters ότι ο Νασράλα, αρχηγός της Χεζμπολάχ, είναι ζωντανός, ενώ το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim ανέφερε ότι είναι ασφαλής. Ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος ασφαλείας δήλωσε στο Διεθνές πρακτορείο ειδήσεων ότι η Τεχεράνη ελέγχει την κατάστασή του.

Σημειώνεται ότι χθες  πολλές αντιπροσωπείες κρατών αποσύρθηκαν από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρπιας και αποδοκιμασίας της επεκτατικής ισραηλίτικης τακτικής στη Μ. Ανατολή, την ώρα που ο Μπ. Νετανιάχου, μιλούσε από το Βήμα της Συνέλευσης για ειρήνευση ζτην περιοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: