ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Η Όλγα προφητεύει οριστικό τελειωμό, είναι έτσι όμως;


  

«Είναιι λίγο άκομψος ο ισχυρισμός. Ο εν λόγω ''κύριος'' δεν κέρδισε την ηγεσία στα ζάρια». Τον προτίμησαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»!

«Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα είναι καταστροφικό. Εκτιμώ ότι δεν θα εκλεγεί. Αν εκλεγεί, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά» υποστήριξε η Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε ότι εφόσον ο Στέφανος Κασσελάκης πληρεί τις δύο προϋποθέσεις τότε μπορεί να είναι υποψήφιος!

Αν μην τι άλλο αυτή η αντίληψη αυτή, εισαγάγει κενά δαιμόνια ιδιοκτησίας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου κάποιοι στο μέλλον θα αποφασίζουν  το ποιοι πληρούν τα... κριτήρια κατά την ειθυμία τους. Κάτι που οδηγεί πάραυτα στον λικβινταρισμό (διάλυση) του κόμματος!

Παράλληλα αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, λέγοντας ότι «μας κάνει να ελπίζουμε ότι επιτέλους θα γυρίσουμε σε μια πολιτική συζήτηση», και τόνισε ότι «το μήνυμα του Φάμελλου είναι μήνυμα ενότητας εντός του ΣΥΡΙΖΑ».

Και ο αρθρογράφος  Γιώργος  Λιακόπουλος στην εφημερίδα KONTRA, σημειώνει: 

«Είναιι λίγο άκομψος ο ισχυρισμός ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη». Ο εν λόγω «κύριος» δεν κέρδισε την ηγεσία στα ζάρια. Τον προτίμησαν τα μέλη του κόμματος και -αν πάρουμε τοις μετρητοίς τους δημοσκόπους- σκοπεύουν να το ξανακάνουν. Είναι κατανοητό να λέει: «να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει». Δεν είναι όμως να προεξοφλεί ότι:

«Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσει οριστικά». Γιατί εάν εκλεγεί θα τον θέλει η βάση ως προτιμότερον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και εαν πρόκειται να τον... «διαλύσει», όπως διαδίδουν αφελώς κάποιοι του ιερατείου,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια: