ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Κηδεύτηκε σήμερα η Ρένα Μπαλή - Μηλιώνη

 

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την απώλειά της

Κηδεύτηκε σήμερα στις 12 μ. στο κοιμητήριο Αγ. Μηνά Λεύκας η Ρένα Μπαλή που απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών. Υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου συγκοινωνιολόγου πολιτικού μηχανικού, Νίκου Μηλιώνη.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ανακοίνωσή της, εκφράζει την θλίψη της, για τον θάνατο της Ρένας Μπαλή:

«Θλίψη προκάλεσε στη κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου της συντρόφισσας Ρένας Μπαλή , συζύγου του αξέχαστου συντρόφου Νίκου Μηλιώνη.

Η Ρένα Μπαλή είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση και ήταν μια από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες καρναβαλικών στολών για το καρναβάλι της Πάτρας.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Από το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αντί στεφάνου θα κατατεθεί ποσό στην Κιβωτό της Αγάπης‘.

Η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης όλων Ρένας Μπαλή θα τελεστή τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, στο Β΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: