ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Αυτό είναι το διπλό στοίχημα του χώρου!

 


Πυρετός διεργασιών στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ., το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο WYNDHAM (Μ. Αλεξάνδρου 2) στο Μεταξουργείο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της  στο avgi.gr . Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για την προετοιμασία της Κ.Ε. που θα έχει ως αντικείμενο της την οργάνωση του εσωκομματικού διαλόγου.

Σε δύο πεδία ταυτόχρονα δοκιμάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση αυτή την περίοδο. Το πρώτο στοίχημα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να φέρει σε πρώτο πλάνο την πολιτική συζήτηση ώστε να πέσουν οι τόνοι των προσωπικών αντιπαραθέσεων και της τοξικότητας που τόσο πολύ πληγώνουν την αξιοπιστία και γενικότερα την εικόνα του κόμματος.

Στόχος είναι ο εσωκομματικός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων να μην θυμίζει πεδίο μάχης αλλά πεδίο αντιπαράθεσης θέσεων και απόψεων για τα σοβαρά ταυτοτικά ζητήματα που μπαίνουν επί τάπητος παράλληλα με την εκλογική διαδικασία.

Συνεδριάζει αύριο στις 3 μμ η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Το δεύτερο στοίχημα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση να παίξει αποτελεσματικά το θεσμικό ρόλο της αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό συνεδριάζει αύριο στις 15:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην αίθουσα Γερουσίας του Μεγάρου της Βουλής με αντικείμενο τον προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. Νίκος Παππάς άσκησε σκληρή κριτική   στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο. «Δεν είναι απλώς οι ελλείψεις. Είναι η στρατηγική επιλογή μη υποστήριξης της Πυροσβεστικής, ενώ υπήρχαν οι διαθέσιμοι πόροι και η δυνατότητα να διοχετευτούν πάρα πολλά χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης. Από το 2020 ως σήμερα το κόστος των φυσικών καταστροφών ανέρχεται 6 δισ. ευρώ και το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ είναι στα 2 δισ. ευρώ. Πόσο καλύτερο είναι το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν».

Με τον πρόεδρο του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσό συναντήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος

Την ίδια ώρα τα επιτελεία των υποψηφίων παίρνουν θέσεις μάχης οργανώνοντας τις καμπάνιες τους. Ο Σωκράτης Φάμελλος επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Δημήτρη Βερβεσό με σκοπό να ενημερωθεί για τις κινητοποιήσεις των δικηγόρων με αφορμή το νέο δικαστικό χάρτη και να συζητηθούν ευρύτερα θέματα της Δικαιοσύνης.

Ενώ σε συνέντευξη στο Real FM τόνισε ότι κριτήριο για την εκλογή προέδρου θα είναι για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα του. Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι εκείνος έχει δώσει διαπιστευτήρια «και για την ενότητα και για τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα» ως τώρα. 

Σήμερα η ελληνική κοινωνία χρειάζεται μια σοβαρή προοδευτική αντιπολίτευση. Ενώ για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε «εγώ, ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ» τονίζοντας ότι δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ την αναγκαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ πέρα από τα πρόσωπα και δεν έβαλα ποτέ τα πρόσωπα μπροστά. «Το εμείς υπηρετώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σωκράτης Φάμελλος πραγματοποίησε κάλεσμα μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να επιστρέψουν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  είναι «ανοιχτές οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ σε όποιον θέλει να γυρίσει στο σπίτι του»

Δεν υπάρχουν σχόλια: