ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Κλιμάκωση με ολοκληρωτική επίθεση στον Λίβανο


 

Το Ισραήλ ενδέχεται να εξαπολύσει χερσαία επίθεση κατά της Χεζμπολάχ εντός των επομένων ωρών!

Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ ότι σχεδιάζει μια περιορισμένης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανοπου μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, δήλωσε ένας Αμερικανός αξιωματούχος στη Washington Post.

Παράλληλα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα, σε μήνυμα που απηύθυνε προς τον ιρανικό λαό, ότι δεν υπάρχει «περιοχή στη Μέση Ανατολή», στην οποία δεν μπορεί να φθάσει το Ισραήλ την ώρα που ο ισραηλινός στρατός σφυροκοπά στον Λίβανο στόχους της Χεζμπολάχ, την οποία υποστηρίζει το Ιράν.

«Η σχεδιαζόμενη επιχείρηση του Ισραήλ θα είναι μικρότερης κλίμακας από τον τελευταίο πόλεμο του Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ το 2006 και θα επικεντρωθεί στην εκκαθάριση στρατιωτικών υποδομών κατά μήκος των συνόρων για την εξάλειψη της απειλής για τις ισραηλινές παραμεθόριες κοινότητες», είπε ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο να μην κατονομαστεί

Το Ισραήλ ενδέχεται να εξαπολύσει χερσαία επίθεση κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο εντός των επομένων ωρών, μετέδωσε το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CBS News, επικαλούμενο Αμερικανό αξιωματούχο. Ο μη κατονομαζόμενος αξιωματούχος είπε ότι αυτό είναι το μήνυμα που έλαβε η Ουάσινγκτον από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις λιβανικές αρχές, τουλάχιστον 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Αϊν αλ-Ντελμπ του Λιβάνου, στα νότια της πρωτεύουσας Βηρυτού, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τις ισραηλινές επιθέσεις τις τελευταίες 24 ώρες σε 136, όπως μεταδίδει το Al Jazeera.

Δεν υπάρχουν σχόλια: