ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Στ. Κασσελάκης: Θα φτιάξουμε κόμμα των μελών, τέλος οι φράξιες

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
(INTIME NEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)

«Θα διαλύσω κάθε φράξια, κάθε φρουρά, κάθε μαγαζί και παραμάγαζο. Και στη θέση του θα χτίσουμε μαζί το υγιές, μεγάλο προοδευτικό κόμμα των μελών και των πολιτών, της βάσης και της κοινωνίας» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του  .

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για νέες εσωκομματικές εκλογές, παρότι όπως είπε, τον τρώει το χέρι του, τονίζοντας ότι «θα πάμε σε πλήρη τήρηση της νομιμότητας. Καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου, όπως προβλέπει το καταστατικό. Και θέλω να το δω να το κάνετε. Και θέλω να το δουν και οι πολίτες. Και να το κάνετε όχι κρυφά, αλλά κοιτώντας τους συντρόφους σας στα μάτια. Να δει όλη η κοινωνία στην πράξη την καθημερινή μομφή υπό την οποία ζω και αντιπολιτεύομαι την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα καθημερινά εμπόδια, τις καθημερινές τρικλοποδιές, τις καθημερινές ίντριγκες με τις οποίες είμαι αντιμέτωπος 11 ολόκληρους μήνες χωρίς μια μέρα παύσης, χωρίς μία στιγμή ανάσας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θέλω να δει όλη η κοινωνία τον "συνασπισμό" εκείνων που ήθελαν την "ολοκληρωμένη διαγραφή" στελέχους, με το στέλεχος αυτό, προκειμένου να "διαγράψουν" μαζί, από κοινού, τον εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματός τους. Κάντε μομφή λοιπόν. Και θα πάει η απόφαση της ΚΕ, η οποία ΚΕ εκλέχτηκε με το εκλεκτορικό σώμα του 2019, να αντικρίσει τη βάση του 2024. Ήρεμα κι απλά. Η βάση θα κρίνει τη μομφή. Η βάση θα κρίνει τη στάση όλων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: