ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Πολιτική σκοπιμότητα: Δεν εκρίθη ικανή η πυροσβέστρια!


 

Κι όμως   φορτώνεται τη μάνικα και πέφτει στις φλόγες, όταν υπουργοί δροσίζονται στις παραλίες την ίδια ώρα ή  χοροπηδούν σαν τις μαϊμούδες στα ξενυχτάδικα!

Οι Εποχικοί Πυροσβέστες βγάζουν στην επιφάνεια της δημοσιότητας ένα περιστατικό, που αξίζει κάποιος να σταθεί και να το παρατηρήσει. Πρόκειται για μία πυροσβέστρια που απερρίφθη από τον διαγωνισμό λόγω ηλικίας, που απ' ότι βλέπουμε μάλλον δεν την αφορά αφού φορτώνεται τη μάνικα και πέφτει στις φλόγες, όταν υπουργοί δροσίζονται στις παραλίες την ίδια ώρα ή  χοροπηδούν σαν τις μαϊμούδες στα ξενυχτάδικα, το βράδυ που εξαντλημένοι πυροσβέστες κοιμούνται στο ύπαιθρο ευρισκόμενοι σε επιφυλακή! 

Και προτείνουν: «Ο μόνος τρόπος αξιολόγησης των Εποχικών Πυροσβεστών θα πρέπει να είναι το έργο που παράγουν και η αξιολόγηση τους από Ανώτατους Αξιωματικούς του Π.Σ. Οτιδήποτε άλλο είναι πολιτικές σκοπιμότητες»!

Γράφουν λοιπόν στο διαδίκτυο:

«Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αφίσα και να δημοσιευθεί έξω από την πόρτα του Υπουργού κ. Κικίλια, του Υφυπουργού κ. Τουρνά και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου και να τη βλέπουν κάθε μέρα.

Στην εικόνα βλέπουμε μια Εποχική Πυροσβέστρια να έχει ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες και από πίσω της δυο άντρες των Δασοκομάντο.

Οχι, δεν θέλουμε να μειώσουμε τους άντρες των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων όπως πολλοί θα ήθελαν γιατί έτσι τους βολεύει. Θέλουμε να σταθούμε στο ποσό μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό δείχνουν οι Δασοκομάντο στους Εποχικούς Πυροσβέστες.

Διότι γνωρίζουν! Γνωρίζουν πως οι Εποχικοί Πυροσβέστες είναι οι πρώτοι που θα φτάσουν και οι τελευταίοι που θα αποχωρήσουν από ένα συμβάν. Γνωρίζουν πως ο επαγγελματίσμος τους και οι γνώσεις των Εποχικών Πυροσβεστών είναι αδιαμφισβήτητα. Και το γνωρίζουν γιατί μέχρι πρόσφατα ήταν και οι ίδιοι Εποχικοί Πυροσβέστες.

Κύριοι του Υπουργείου, βλεπετε; Η κοπέλα της φωτογραφίας προφανώς αποκλείστηκε από το δικαίωμα συμμετοχής στη περασμένη προκήρυξη των ΕΜΟΔΕ λόγω ηλικίας ή κρίθηκε ακατάλληλη στις ελξεις από εκείνον τον " λεβέντη " από τα ΟΥΚ που βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Ελπίζουμε και ο ίδιος βλέποντας αυτές τις εικόνες να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Ο μόνος τρόπος αξιολόγησης των Εποχικών Πυροσβεστών θα πρέπει να είναι το έργο που παράγουν και η αξιολόγηση τους από Ανώτατους Αξιωματικούς του Π.Σ. Οτιδήποτε άλλο είναι πολιτικές σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: