ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Χαράς ευαγγέλια για την Atena στην Πάτρα!


 Παρά ταύτα τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους -σύμφωνα με την ΕΜΥ- μέχρι την Τετάρτη μεσημέρι

Με χαρά υποδεχθήκαμε την εμφάνιση της κακοκαιρίας «Atena» στην Πάτρα που έκανε ντεπούντο με ολιγόλεπτη βροχή κατά τις 8 μμ. Ο λόγος είναι ότι στην περιοχή μας η ανομβρία έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις αφού έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έβρεξε ικανοποιητικά και ποτιστικά. Προ ημερών είχε βρέξει κάμποσο, αλλά όχι ικανοποιητικά. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι και αύριο , μεθαύριο θα λάβει και η περιοχή μας το ποσόν βροχόπτωσης που της... ανήκει! Υπόψη ότι πηγές στην ευρύτερη περιοχή Πατρών έχουν στερέψει και ο Δήμος Πατρέων βαράει γεωτρήσεις εκεί που οι αγρότες αναζητούν νερό για τα χωράφια τους!  

 Πάντως από απόψε αρχίζει η επέλαση της κακοκαιρία «Atena» στη χώρα. Από απόψε και για τις επόμενες ημέρες αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Για έντονα καιρικά φαινόμενα στις περιοχές τους ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι της Αχαΐας στην Πάτρα κι αλλού και στην Ηλεία λίγο μετά τις 18.00 της Δευτέρας. Η προειδοποίηση αναφέρει ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν έως την Τετάρτη (10/09) τις μεσημβρινές ώρες.

Προειδοποιητικό μήνυμα 112 έλαβαν και οι κάτοικοι του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων όπως και οι κάτοικοι της Τρίπολης.

Σύμφωνα λοιπόν με το προειδοποιητικό μήνυμα, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι αύριο τις μεσημβρινές ώρες και παράλληλα καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ αναβάθμισε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που είχε εκδώσει την Κυριακή για την κακοκαιρία «Atena», σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: