ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Μαύρο στην ενημέρωση από τον Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

 


Η ανασφάλεια που τον πλήττει, λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής του, τον κάνει να βλέπει παντού εχθρούς και απέκλεισε τα ΜΜΕ της Αριστεράς, ακόμα και τα δικά του!-Διαμαρτυρία της ΠΟΕΣΥ

Τον αποκλεισμό αρκετών ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων η Αυγή και το Κόκκινο από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο της ΔΕΘ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Η ανασφάλεια που πλήττει, τον Μητσοτάκη, λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής του, τον κάνει να βλέπει παντού εχθρούς και απέκλεισε τα ΜΜΕ της Αριστεράς, ακόμα και τα δικά του, ωθώντας σε διαμαρτυρία την δεξιοκρατούμενη ΠΟΕΣΥ!

Όπως σημειώνει, η ΠΟΕΣΥ, χαρακτηριστικά παραδείγματα «αποτελούν η ιστορική εφημερίδα "Ριζοσπάστης", με μακρά προσφορά στην ενημέρωση. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αγνοήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Χωρίς ανταπόκριση και το αίτημα για ερώτηση που υπέβαλε δημοσιογράφος ο οποίος εκπροσωπούσε την εφημερίδα "ΑΥΓΗ" και το ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", ενώ ο λόγος για την υποβολή ερωτήσεων δεν δόθηκε ούτε στις εφημερίδες "Documento», και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

Η ΠΟΕΣΥ υπογραμμίζει ότι τον αποκλεισμό «δεν γλίτωσε ούτε η ΕΤ3, η οποία αγνοήθηκε, καθώς και δημοσιογράφοι άλλων Μέσων της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι έδρα της ΔΕΘ».

Το Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ επισημαίνει πως «τέτοιου είδους πρακτικές είναι ακατανόητες. Οι δημοσιογράφοι, εκπροσωπώντας τα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται, προσέρχονται στις συνεντεύξεις Τύπου του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ, με στόχο να κάνουν όσο καλύτερα τη δουλειά τους κι όχι για προσωπικούς ή άλλους λόγους. Η στέρηση αυτού του δικαιώματος, οι αποκλεισμοί και οι διακρίσεις στην επιλογή ερωτήσεων, κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ολόπλευρη ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, δεν συνάδουν με την ελευθεροτυπία και είναι καταδικαστέοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: