ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil - Εστάλη μήνυμα από το 112

 

Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από σπινθήρα κατά την διάρκεια εργασιών σε εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής εταιρείας!

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους. Παράλληλα εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή να απομακρυνθούν. Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από σπινθήρα κατά την διάρκεια εργασιών σε εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής εταιρείας.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής οι οποίες προσπαθούν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά. «Σε εξέλιξη φωτιά στις εγκαταστάσεις της MotorOil. Απομακρυνθείτε από την περιοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα από το 112.

Παράλληλα, λόγω τη μεγάλης φωτιάς με εντολή της πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία παραμένει στον σταθμό της Κινέτας. Την ίδια στιγμή και άλλη αμαξοστοιχία παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. 
 
Σημειώνεται ότι αναμένονται νέες καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.
 
Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην περιοχή επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα και τρία ελικόπτερα. παράλληλα αναμένεται η ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: