ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Με το βλέμμα στραμμένο στην Κεντρική Επιτροπή!

 


Το ερχόμενο Σάββατο θα «κλειδώσουν» οι διαδικασίες για το επερχόμενο συνέδριο και τις εσωκομματικές κάλπες

Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε θετικό κλίμα, μετά από ημέρες έντασης, σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα «κλειδώσουν» διαδικασίες για το επερχόμενο συνέδριο και τις εσωκομματικές κάλπες. Θέμα της το χρονοδιάγραμμα και οι διαδικασίες για την εκλογή προέδρου.

Πέρασε η πρόταση των 100 για Έκτακτο Συνέδριο χωρίς χαρακτήρα καταστατικού και ούτε διαρκές, όπως ζητά ο Παύλος Πολάκης και η πλευρά Κασσελακη μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα η Πολιτική Γραμματεία, η εισήγηση είναι το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να γίνει 1-3 Νοεμβρίου ενώ η εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση στις 24 Νοεμβρίου. Εάν χρειαστεί β' γύρος για την ανάδειξη του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την 1η Δεκεμβρίου.

Βασικό θέμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας ήταν να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και των εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή προέδρου. Ωστόσο, οι αποφάσεις θα ληφθούν στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση της ΠΓ σε σχέση με τα κριτήρια, από την πλευρά των 100 προτάθηκε οι υποψήφιοι-ες για την προεδρία του κόμματος να δεσμευθούν ότι θα σέβονται το καταστατικό και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, θα έχουν λευκό ποινικό μητρώο, θα έχουν προχωρήσει σε κατάθεση πόθεν έσχες και η ύπαρξη μη οφειλών προς το Δημόσιο.

Στην τοποθέτηση του ο Γιάννης Ραγκούσης δεν τάχθηκε ούτε υπέρ της διαγραφής, ούτε του διοικητικού αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά δεν μπορεί, όπως υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, να νομιμοποιήσουμε την οιονεί διάσπαση που κάνει ο πρώην πρόεδρος και οι υποστηριχτές του.

Παράλληλα, υπήρξε και κριτική προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τη δημιουργία εμπρηστικού κλίματος.

Τρικυμία εν... ποτηρίω,  από Κ. Νοτοπούλου και Στ. Κασσελάκη

 Και ξαφνικά σήμερα το πρωί... τρικυμία εν ποτηρίω, από την συχνότητα του Acition 24, αφού προέκυψε πάλι θέμα bullying, το οποίο μεταφέρθηκε κια στην συνεδρίαση του απογεύματος. Κατά την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου από τον Στ. Κασσελάκη εις βάρος της, ενώ η απάντηση από την πλευρά του καταγγελλόμενου επισημαίνει πως πρόκειται για:    

«Σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό» σχολίαζαν άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης σήμερα η Κ. Νοτοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Acition 24 επανέλαβε τον ισχυρισμό της --μην τυχόν και δεν είχε γίνει αντιληπτός-- ότι έχει δεχτεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, καλώντας μάλιστα τον ίδιο είτε να τη διαψεύσει, είτε να συναινέσει στην δημοσιοποίηση στοιχείων».

Κι εκεί που πιστέψαμε πως το κόμμα μπήκε σε μία ρότα ήρεμης διαδικασίας για να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία,  νάσου πάλι το γκρι-γκρί και το... νιάου-νιάου!

Έτσι για να ακουγόμαστε ότι είμαστε... υπέρμαχοι της ενότητας.

Κι αυτό επειδή είναι παλιά μας κακιά συνήθεια, που δεν μπορούμε να κλείσουμε το... ρημάδι μας! Κλείστε το βρε, δεν σας φταίει σε τίποτα ο κόσμος της Αριστεράς, που άλλα προσμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: