ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Γ. Πούλου: Ο «σώζων εαυτόν σωθήτω» στη ΝΔ



Για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων εκλογέων εξωτερικού! Δήλωση της Βουλευτή Βοιωτίας, Τομεάρχη Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συντονίστριας ΕΠΕΚΕ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης  Επιτροπής Περιφερειών

«Αξιοσημείωτη είναι η σπουδή των «αρίστων» στελεχών της ΝΔ, όταν απολογούνται αντιμέτωποι με τις νομικές συνέπειες των πράξεων τους, στο να αποποιηθούν οποιαδήποτε ευθύνη και να υποδεικνύουν με ευκολία τον ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από το κόμμα της ΝΔ και το Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Πούλου, Συντονίστρια ΕΠΕΚΕ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης  Επιτροπής Περιφερειών.

Η δήλωσή της αφορά  τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων εκλογέων εξωτερικού, που σαφέστατα ο υπεύθυνος της ΝΔ για την διαχείρισή τους τα διέρευσε στην βουλυτίνα του κόμματος Ασημακοπούλου, με άνωθεν εντολή, αλλά ζητά την δικαστική συνδρομή για να αμυνθεί σε περίπτωση προσφυγής στη Δικαιοσύνη της ΝΔ εναντίον του κια να δηλώσει ότι υποχρεώθηκε εκ του νόμου!

Με υπόψη τα παραπάνω η Γ. Πούλου αναφέρει:

«Τελευταίο «λαμπρό» παράδειγμα, ο πρώην γραμματέας αποδήμων της ΝΔ κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος επιμένει ότι η διαρροή των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων εκλογέων εξωτερικού έγινε, όπως υποψιαζόμασταν βάσιμα, με «άνωθεν εντολή» από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε το συνολικό πόρισμα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία ήδη τον Μάιο του 2024, είχε επιβάλει βαρύ πρόστιμο στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην πρώην ευρωβουλευτή κ. Ασημακοπούλου, αναβάλλοντας την έκδοση απόφασης για το κόμμα της  ΝΔ,  μέχρι να λάβει υπόψη τη συμπληρωματική κατάθεση του κ. Θεοδωρόπουλου και να επανεξετάσει τη ΝΔ και τα εμπλεκόμενα στελέχη της».

Και συνεχίζει  με την ανφορά στην ΕΔΕ που εκκρεμεί:

«Εξάλλου, αναμένουμε πάντα την έκδοση απόφασης επί της ΕΔΕ που υποτίθεται είχε διατάξει η πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Κεραμέως και έκτοτε αγνοείται η εξέλιξή της!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΝΔ, ήδη βαριά τραυματισμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού λόγω των καταστροφικών για τη κοινωνία πολιτικών τους, πολύ θα ήθελαν να ξεχαστεί στην πολιτική λήθη αυτή η εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που αγγίζει τον πυρήνα της ασφάλειας των δεδομένων των πολιτών και της ανόθευτης διεξαγωγής των εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Οι πολίτες απαιτούν λογοδοσία από την κυβέρνηση, διαφάνεια και αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Δικό μας καθήκον ως Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι να ανταποκρινόμαστε» καταλήγει.

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια: