ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece για τρίτη χρονία στη Δυτική Ελλάδα

 

 

Η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση LEtape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία, σε Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό

 

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece, με πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και των αθλητικών διοργανώσεων, και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που εδώ και δύο χρόνια φιλοξενεί με επιτυχία τη μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση LEtape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία, διοργανώνουν Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό.

 Η Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 09:00, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών, με στόχο να αναδείξει το πως η πλούσια ιστορία και τα εκπληκτικά τοπία της Ελλάδας μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τις αθλητικές εμπειρίες και τις τουριστικές ευκαιρίες στη χώρα μας. (Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον σύνδεσμο https://ezgreece.gr/index.php/athletic-tourism-meeting)

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Κωνσταντίνος Πελετίδης, ο Δήμαρχος Bolton του Ηνωμένου Βασιλείου, Mr Andrew P Morgan JP, ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της ΕΥ ΖΗΝ Greece, κ. Θανάσης Παπαδημητρίου, η CEO της ΕΥ ΖΗΝ Greece, κα Βάσια Μπιριλιράκη, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Δήμου Bolton (UK), Mrs Michelle Hilton, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ), κ. Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας-Κεφαλληνίας-Ζακύνθου (ΕΣΚΑΗ), κ. Παναγιώτης Λυκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: