ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Άλλαξε τα χαλιά του Υπουργείου για το ίματς!

 


Ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, δικαιολογεί το υπερτροφικό εγώ και τον εκτραχυλισμό της κας Κεφαλογιάννη!

Είχαν περάσει δεκαπέντε χρόνια και ανανέωση χαλιών στο υπουργείο Τουρισμού δεν είχε γίνει, λέει η Όλγα Καφαλογιάννη για να αιτιολογήσει την αγορά νέων χαλιών, φυσικά με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, ο οποίος στεναχωριόταν  που η Κεφαλογιάννη υποδέχονταν επισήμους και τους έβλεπε να πατούν σε τρύπια χαλιά, φθαρμένα από το πολύ πάτημα και τις χοροεσπερίδες που έδινε το υπουργείο της προς τιμήν των καλεσμένων της!

Κι έτσι ακολούθησε την πεπατημένη, να πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης την ευρωβόρο συνήθειά της, που όμως δεν την ασκεί όταν πρόκειται να πληρώσει από την τσέπη της για λογαριασμό της οικίας της. Πολύ περισσότερο που διάλεξε χαλιά περσικά  ολόμαλλα κι από μετάξι,  αλλά αυτό δεν αναφέρεται στην ανακοίνωσή της. Προτιμεί ναν μιλά για «προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδών για την αναβάθμιση των χώρων υποδοχής επισκεπτών».

Το ότι την ακούν και την βλέπουν πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν όχι για τα χαλιά πολυτελείας της κας Κεφαλογιάννη, αλλά ούτε για τη δόση του δανείου τους, που τους οδηγεί στην απώλεια ακόμη και της πρώτης κατοικίας τους, αυτό δεν την ενοχλεί την κυρία των χαλιών, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδών για την αναβάθμιση των χώρων υποδοχής επισκεπτών, διευκρινίζονται τα εξής:

Το Υπουργείο Τουρισμού, ως κατεξοχήν Υπουργείο εξωστρέφειας, έχει ως βασική αποστολή την προώθηση της εικόνας της χώρας μας. Στο πλαίσιο αυτό, κρίσιμο μέρος των εργασιών του είναι η υποδοχή προσώπων από όλο τον κόσμο που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, κράτη και φορείς του νευραλγικού αυτού τομέα για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού και η αναβάθμιση των υποδομών μας, διαδικασία που είχε καθυστερήσει για περισσότερο από μια δεκαπενταετία.

Η ανανέωση αυτή έγινε με απόλυτη διαφάνεια, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.

Η βελτίωση των χώρων υποδοχής κρίνεται αναγκαία για τη διασφάλιση της άριστης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των επισκεπτών, στο πλαίσιο δράσεων και εργασιών για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της θετικής εικόνας της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Πρόκληση! 18 χιλ. ευρώ για δύο χαλιά στο υπουργικό γραφείο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: