ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ψηφοφορία με... κουκούλα στην ΚΕ κατά Κασσελάκη

 Ο Στέφανος Κασσελάκης

 

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος πραγματοποίησε σύντομη παρέμβαση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, μετά την πρότασης μομφής στο πρόσωπό του που εγκρίθηκε.

«Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ είπε ότι «λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη ημέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε τη διαδικασία που έγινε με κάλπη και όχι φανερά, μιλώντας για «κουκούλες».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Είμαι λυτρωμένος διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από τη πρώτη μέρα που εκλέχθηκα πρόεδρος.

Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα.

Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να επιστρατεύουν πρακτικές που δεν ανήκουν στο χώρο της αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα.

Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστώ πολύ» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: