ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Νίκος Παππάς: Στέλνουμε μήνυμα ηρεμίας και διαλόγου!

O Nίκος Παππάς στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
 

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Νίκος Παππάς προέβη σε δηλώσεις, επισημαίνοντας τη σταθερή δομή και τη λειτουργία του κόμματος, τονίζοντας την πίστη του στη δημοκρατική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Το ερώτημα είναι ποιοι θα ακολουθήσουν τη δημοκρατική διαδικασία; Οι μηχανισμοί που χάλασαν τον κόσμο και κατάντησαν το κόμμα ρεζίλι των σκυλιών. Αυτοί που έδιωξαν κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις προσωπικές επιθέσεις  τους ακόμη και στον δημοσιογράφο του Κόκκινου, τον Γιαννη (...). Που απειλούσαν μέσα από το fb τον Νίκο Παππά;

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα κόμμα με βαθιές ρίζες στην κοινωνία, με δομές, λειτουργίες και καταστατικό. Αυτό το καταστατικό είναι το δικό μας Σύνταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση όλων των στελεχών στις αρχές και στις αξίες του κόμματος.

Όλων, ακόμη και των... ''μηχανικών'' που ''μαστορεύουν'' ψηφοδέλτια και διαδικασίες; Που ενεργοποίησαν στην πράξη την απόφαση για κατάργηση των τάσεων κια λειτούργησαν τις κλίκες τους;

Ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εσωτερική διαδικασία του κόμματος θα διεξαχθεί ομαλά και με απόλυτο σεβασμό στις προβλέψεις του καταστατικού, όπως ακριβώς έγινε κατά την αλλαγή ηγεσίας πριν από περίπου ένα χρόνο με τον Αλέξη Τσίπρα. «Υπάρχει υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλα τα στελέχη και είμαστε βέβαιοι ότι με απόλυτη ομαλότητα θα διεξαχθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», σημείωσε.

Δεν σημείωσε όμως  ότι μόνον στις μπουνιές δεν τον πλάκωσαν τον Αλέξη, το βράδυ των εκλογών, αυτοί που δεν κούνησαν ούτε το δακτυλάκι τους στην προεκλογική περίοδο. Και βέβαια οι μηχανικοί της ...κουρασμένης έφυγαν, πήγαν στο καλό και με την ψήφο του κόσμου της Αριστεράς παραπέρα, αλλά δυστυχώς, οι μηχανισμοί .έμειναν για τους ξεκούραστους. Και αστείο είναι ότι και οι δύο μέμφονται τον Αλέξη επειδή δεν μπήκε στη μέση να διατητεύσει στο... φρενοκομείο τους!

Και το έτερο αστείο: Παραπονιέται ο Κασσελάκης ότι επί 11 μήνες που είναι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους άφησαν ούτε μία ημέρα που να μην τον υπονομεύσουν. 

Έρμε, δεν πρόσεξες ότι ο Αλέξης δεν έμεινε ήσυχος ούτε ένα λεπτό το βράδυ των εκλογών όταν έχασε. Έπεσαν οι ύαινες να τον φάνε ζωντανό, του κλείδωσαν το γραφείο και τον απείλησαν νταηλίδικα και οι... πιστοί του ΣΥΡΙΖΑ, τότε, δεν έβγαλαν άχνα! Δεν κατείγγειλαν. Σήμερα είναι αγέλη από τις ίδιες ύαινες  που τρώνε τα κομμάτια από τις σάρκες σου!   

Όπως αποκάλυψε, «η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα να συγκληθεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες, προκειμένου να καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί. Ο διάλογος, σύμφωνα με τον Παππά, θα είναι ανοιχτός και δημοκρατικός, διασφαλίζοντας ότι κανένα μέλος ή φίλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στερηθεί το δικαίωμα συμμετοχής».

Βεβαίως Νίκο Παππά, διότι χρειάζονται τον κόσμο για να νομιμοποιήσει την αυθαιρεσία τους, αφού γκρέμισαν τον νόμιμο πρόεδρο του κόμματος πριν λήξει η θητεία του!

«Στέλνουμε ένα μήνυμα ηρεμίας και δημοκρατικού διαλόγου σε όλο τον προοδευτικό κόσμο, τον κόσμο που πληγώθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις», είπε, διαβεβαιώνοντας ότι όλα θα γίνουν όπως προβλέπει το δημοκρατικό καταστατικό του κόμματος.

Ερώτημα: Υπάρχει και καταστατική πρόβλεψη νομιμοποίησης της αυθαιρεσίας;

Πάντως ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να είναι υποψήφιος, ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «δεν θα ανοίξει τώρα αυτή η κουβέντα». Αποφεύγοντας προφανώς να πάρει θέση είπε, «η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η εκπροσώπηση του κόμματος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικού διαλόγου. «Θα υπάρχει ο χρόνος για πλούσιο διάλογο», κατέληξε, ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα κόμμα με βαθιές ρίζες στην κοινωνία με δομές, λειτουργίες, καταστατικό, ένα καταστατικό που είναι το δικό μας Σύνταγμα. Υπάρχει υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλα τα στελέχη και είμαστε βέβαιοι ότι με απόλυτη ομαλότητα και τήρηση των προβλέψεων του καταστατικού θα διεξαχθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Όπως ακριβώς έγινε και πριν από περίπου ένα χρόνο όταν είχαμε την αλλαγή ηγεσίας με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανοίγει λοιπόν, η διαδικασία. Η ΚΕ σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε να συγκληθεί εκ νέου σε 2 εβδομάδες από τώρα για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Θα γίνει ένας ανοιχτός και δημοκρατικός διάλογος και δεν θα στερηθεί από την άσκηση των δικαιωμάτων του κανένα μέλος και φίλος του ΣΥΡΙΖΑ. Στέλνουμε ένα μήνυμα ηρεμίας ένα μήνυμα δημοκρατικού διαλόγου σε όλο τον προοδευτικό κόσμο, τον κόσμο που πληγώθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις και θα πάνε όλα όπως προβλέπει το δημοκρατικό μας καταστατικό μας».

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος απάντησε ότι: 

«Δεν θα ανοίξει τώρα τέτοια κουβέντα. Αυτή τη στιγμή ανέλαβα με εντολή της ΚΕ να εκπροσωπήσω το κόμμα στη ΔΕΘ. Θα υπάρχει ο χρόνος για πλούσιο διάλογο. Σας ευχαριστώ».

 

Μην ξεχάστε να τους ψηφίσετε τους παρακάτω. Αυτοί θα μας σώσουν! Αφού πρώτα κατάντησαν το κόμμα ρεζίλι των σκυλιών!

 

Η Όλγα Γεροβασίλη
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Σωκράτης Φάμελλος
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστος Σπίρτζης
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο Γιάννης Ραγκούσης
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: