ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου


 


Και εφόσον χρειαστούν επαναληπτικές να γίνουν μια εβδομάδα αργότερα (01/12) - Στις αρχές Νοεμβρίου θα γίνει το καταστατικό Συνέδριο

Ο κύβος ερρίφθη για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έγινε γνωστό η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος έβγαλε λευκό καπνό τόσο για την ημερομηνία των εκλογών όσο και για εκείνη του συνεδρίου.

Όπως έγινε γνωστό οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου. Το συνέδριο του κόμματος θα πραγματοποιηθεί 1-3 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρχαν δύο απόψεις. Ο Παύλος Πολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη και η Ολυμπία Τελιγιορίδου ήθελαν η εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό βάζοντας ως στόχο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε η συγκεκριμένη πρόταση δεν πέρασε και έτσι θα πάμε σε εκλογές στις 24 Νοεμβρίου. Πλέον η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας θα μεταφερθεί στην Κεντρική Επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει σε δύο εβδομάδες.

Πολάκης: «Να οργανώσουμε την πάλη για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτού εισέλθει στο κτήριο για τη συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει δηλώσεις στις οποίες τόνισε την προτίμησή του στο να γίνουν γρήγορα όλες οι διαδικασίες. Κατά τον βουλευτή Χανίων «πρώτο καθήκον πλέον είναι να οργανώσουμε την πάλη για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο κ. Πολάκης επανέλαβε πως η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ανοικτή για τον Στέφανο Κασσελάκη, παρόλο που άκουσε κι ο ίδιος ότι «κυκλοφορούν σενάρια πως περιμένει δημοσκόπηση για να φτιάξει άλλο κόμμα». Είναι κάτι που ευχήθηκε να μην ισχύει.

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω» αποκρίθηκε για το μέλλον του πρώην προέδρου, επαναλαμβάνοντας από την πλευρά του πως αυτός έχει δεσμευτεί να παραμείνει στο κόμμα, ζητώντας τόσο από τον άνθρωπο που στήριξε στο ξεκίνημα όσο κι από τους υπόλοιπους συντρόφους που θα ενδιαφερθούν για τη διεκδίκηση της προεδρίας να δεσμευτούν πως θα πράξουν το ίδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: