ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόκληση! 18 χιλ. ευρώ για δύο χαλιά στο υπουργικό γραφείο

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ 
Μόνον χειροποίητα περσικά χαλιά και μάλιστα από μαλλί και μετάξι, δέχεται για το υπουργικό γραφείο της η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αρκεί να πληρώνει το Δημόσιο!

Πως να μην κάνει κανείς την σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών υπουργών Τουρισμού, της ταπεινής Έλενας Κοντουρά επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και της υπερφίαλης επιδειξιομανούς Όλγας Κεφαλογιάνη επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δύο πολιτικές αντιλήψεις διαφορετικές, δύο συστήματα. 

Δύο γυναίκες, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Η Δεξιά της επίδειξης και της αγνόησης της φτώχειας και η Αριστερά της ταπεινοφροσύνης και της συγκράτησης!     

Η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη μόνον χειροποίητα περσικά χαλιά και μάλιστα από μαλλί και μετάξι, δέχεται για το υπουργικό γραφείο της, αρκεί να πληρώνει το Δημόσιο! για να «εξοπλίσει» τον υπουργικό χώρο της εν όψει του χειμώνα.

Όπως προκύπτει από έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη με απευθείας ανάθεση και μέσω δημοσίου χρήματος αγόρασε για λογαριασμό του υπουργικού της γραφείου δύο περσικά χαλιά από τη γνωστή Δέσποινα Μοιραράκη έναντι 17.980 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ. Και φυσικά με ανάθεση!

Στο δημόσιο έγγραφο της αγοράς των δύο χαλιών έναντι 17.980 ευρώ υπάρχει αναλυτική περιγραφή του κάθε χαλιού και συγκεκριμένα:

1) Ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, σε μπλε χρώμα φόντου με κεντρική ροζέτα και γωνίες. Διαστάσεις: 4,30Χ3,03=13,03 τμ².

2) Ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, με επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε λευκό φόντο και μπλε μπορντούρα. Διαστάσεις: 3,60Χ2,77=9,97 τμ².

Αυτό κι αν δεν αποτελεί πρόκληση για χιλιάδες φτωχές οικογένειες και για πολίτες που έπεσαν θύματα έξωσης, από τα αρπακτικά της κυβέρνησης, για λίγες χιλιάδες ευρώ,  χάνοντας το σπίτι τους και διαμένοντας κάτω από μπαλκόνια ή βεράντες, το να δίνει η υπουργός από τον προϋπολογισμό του υπουργείου  κοντά 18.000 ευρώ για δύο χαλιά!  

Το λες και πρόκληση στις δύσκολες εποχές που βιώνουν εκατομμύρια οικογένειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: