ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Κάλυψη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Π. Μαρινάκη

 

Πάνω από 200 χιλ. ευρώ αποκαλύπτεται από την Διαύγεια, χρέωσε τους φορολογουμενους για τον εξωραϊσμό του γραφείου της η υπουργός Κεφαλογιάννη!


Σταγόνα στον ωκεανό των απευθείας αναθέσεων για το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν τα χαλιά των 17.980 ςυρώ καθώς αποκαλύπτεται ότι η υπουργός Τουρισμού έχει δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να «ανακαινίσει» το γραφείο της. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει δαπανήσει – με τα χρήματα των φορολογουμένων – πάνω από 95.000 ευρώ για τις ανάγκες του γραφείου της, ενώ εκταμίευσε κονδύλι 20.000 ευρώ για γλυκά και εδέσματα από γνωστή αλυσίδα φούρνου για τις συναντήσεις της ίδιας, της υφυπουργού και του γενικού γραμματέα.

Επίσης, έδωσε 37.000 ευρώ για «κατασκευαστικές εργασίες» στο γραφείο της και για «γενική επισκευή και ανακαίνιση», χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Άλλα 25.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών, πήγαν σε έπιπλα για το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη. Έτσι τοποθετήθηκαν δύο καναπέδες συνολικής αξίας 7.378 ευρώ, δύο πολυθρόνες συνολικής αξίας 4.929 ευρώ, ένα coffee table (με ξύλινο σκελετό, κάτω καπάκι από μαύρο δρυ και πάνω καπάκι από μάρμαρο Διονύσου) αξίας 2.969,80 ευρώ, μία τραπεζαρία σε δρυ αξίας 3.794,40 ευρώ, έξι καρέκλες τραπεζαρίας συνολικής αξίας 4.136,64 ευρώ και ένα side table με βάση από μάρμαρο Διονύσου αξίας 1.401,20 ευρώ.

Συγκεκριμένα, με μία αναζήτηση στη «Διαύγεια», φαίνεται ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη τι έχει δώσει κατά χρονολογική σειρά. Μεταξύ αυτών και  7.068 ευρώ για παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών.

Τουτέστιν πάνω από 200 χιλ. ευρώ χρέωσε τους Έλληνες φορολογούμενους η σπάταλη υπουργός για χάρη του προσωπικού της προφίλ!

Πολιτική κάλυψη και από Μαρινάκη

Πλήρη κάλυψη στην Όλγα Κεφαλογιάννη για τα εκατοντάδες ευρώ που έδωσε από το δημόσιο ταμείο για να ανακαινίσει το γραφείο της, παρείχε ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο «φιλόξενο πνεύμα» και στο ρεκόρ που όπως είπε κατέγραψε ο ελληνικός τουρισμός. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δέχτηκε αλεπάλληλες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, καλύπτοντας την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι «το υπουργείο Τουρισμού εξ αντικειμένου επενδύει στην εξωστρέφεια, δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα για τους προφανείς λόγους. Σίγουρα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων. Από εκεί πέρα κρατάμε τη μεγάλη εικόνα που δείχνει ότι για άλλη μία φορά με συστηματική δουλειά καταγράφηκε ένα συνολικό ρεκόρ με πολύ μεγάλο όφελος στην ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση για τους Έλληνες πολίτες στον τουρισμό και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά».
__________
Σημ.: Άνοδο του Τουρισμού με τεράστια έσοδα σε εποχή μνημονίων επί κυβέρνησης Τσίπρα και υπουργού Τοιυρισμού της κας Κουντουρά είχαμε στο παρελθόν, αλλά ποτέ τέτοιες σπατάλες δημόσιου χρήματος χάρη του γραφείου της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: