ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Χρονοδιάγραμα και διαδικαστικά εκλογών στην ΠΓ

 ΣΥΡΙΖΑ 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη μέσα στην εβδομάδα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, για να καταλήξει στην γραπτή εισήγησή της που θα περιλαμβάνει την πρόταση για το χρονοδιάγραμμα του συνεδρίου και των εσωκομματικών εκλογών ενώ αναμένεται να συζητηθούν και τα κριτήρια, αν τελικά τεθούν, που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι-ες και να οριστικοποιηθεί η διαδικασία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος τους πολιτικούς συντάκτες. Έχουν παρουσιαστεί όλες οι εισηγήσεις και έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση σχεδόν όλων των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: