ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Χωρίς επιπλέον κριτήρια οι υποψηφιότητες

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παυσανία Παπαγεωργίου δεν συζητήθηκαν τα οικονομικά του κόμματος ούτε καταγγελίες για μπούλινγκ!

Ολοκληρώθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στα κριτήρια της συμμετοχής των υποψηφίων που θα ισχύουν ότι ίσχυε στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, δηλαδή οι υποψηφιότητες για την προεδρία θα πρέπει να συνοδεύονται με 30 υπογραφές μελών Κ.Ε. χωρίς περαιτέρω προϋποθέσεις. Ως προς το χρονοδιάγραμμα δεν θα υπάρξουν αλλαγές απ΄όσα ήδη έχουν προγραματισθεία παρά τις διαφορετικές προτάσεις που υπήρξαν.

Η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί γραπτώς τα προαναφερόμενα στην Κεντρική Επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μετά τις 11 και θα είναι δια ζώσης. Αν χρειαστεί ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης ή και τηλεφωνικά όπως προβλέπεται, ενώ αναφορικά με τις υπογραφές στις υποψηφιότητες ένα μέλος της Κ.Ε. θα μπορεί να υπογράψει για παραπάνω από έναν υποψήφιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παυσανία Παπαγεωργίου δεν συζητήθηκαν τα οικονομικά του κόμματος ούτε καταγγελίες για μπούλινγκ.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξει προσθήκη στην γραπτή απόφαση ότι: "Η υποβολή υποψηφιότητας για την προεδρία του κόμματος πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις διατάξεις του καταστατικού και τις αποφάσεις των συλλογικών του οργάνων".

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που επανεπιβεβαιώθηκε και σε αυτή την Π.Γ., το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ήταν προγραμματισμένο για την 1-3 Νοεμβρίου ενώ η εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση στις 24 Νοεμβρίου. Αν χρειαστεί β' γύρος για την ανάδειξη του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την 1η Δεκεμβρίου.

Από νωρίς, ο εκπρόσωπος Τύπου είχε ενημερώσει τους πολιτικούς συντάκτες ότι δεν θα υπήρχαν καθυστερήσεις στη συνεδρίαση της Π.Γ. διότι ήδη είχαν παρουσιαστεί όλες οι εισηγήσεις και είχε ολοκληρωθεί η τοποθέτηση σχεδόν όλων των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: