ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αντιφασιστικό «παρών» 11 χρόνια μετά τη δολοφονία

Πορεία στο Κερατσίνι
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00 η αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι, 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και τον Γιώργο Ρουπακιά.

Ο κύριος όγκος της πορείας αφού έφτασε στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, αποχώρησε από την περιοχή πηγαίνοντας προς τη στάση του μέτρο της Νίκαιας.

Λίγο νωρίτερα η Μάγδα Φύσσα αποτραβήχτηκε από το πλήθος και άφησε λουλούδια στο Μπλόκο της Κοκκινιάς. Η ίδια τραγούδησε στίχους από το «Ακορντεόν», έσφιξε τη γροθιά της και αποχαιρέτησε τους εκτελεσμένους φωνάζοντας «Αθάνατοι».

Η Μάγδα Φύσσα
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Η Μάγδα Φύσσα
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις 17:30, παρά τον βροχερό καιρό κόσμος συγκεντρώθηκε στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι (Λεωφόρος Π. Φύσσα 60), ενώ λίγο πριν τις 19:00 ξεκίνησε και η πορεία προς το Μπλόκο της Κοκκινιάς.

INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
Άνθρωποι με πανό για τον Παύλο Φύσσα
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
Πανό για τον Παύλο Φύσσα
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 

 Στη συγκέντρωση καλούσαν συλλογικότητες γειτονιάς, πολιτικά κόμματα φορείς, καθώς επίσης και το εργατικό κέντρο Πειραιά.

AVGI.GR

Επιζώντες του ναυαγίου της Πύλου άφησαν λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.

AVGI.GR
AVGI.GR

Στο μνημείο του Π. Φύσσα έφτασε και η μητέρα του δολοφονημένου μουσικού Μάγδα, μαζί με τον σύζυγό της.

AVGI.GR

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία στο Κερατσίνι και στη Νίκαια. Επιπλέον με εντολή της αστυνομίας, έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα».

Φωτογραφίες: Κώστας Παπαντωνίου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: