ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Κι ο Απόστ. Γκλέτσος υποψήφιος για πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ όπου θα βρεθούν στο επίκεντρο τα νέα δεδομένα, μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη που εγκρίθηκε στην ΚΕ!

Η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ασχοληθεί με τις διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα που σχετίζονται με το ζήτημα της προεδρικής εκλογής, καθώς επίσης και με την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΔΕΘ. Υπενθυμίζεται ότι το παρών στη ΔΕΘ θα δώσει ο πρόεδρος της ΚΟ Νίκος Παππάς.

Ο Παύλος Πολάκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση δήλωσε ότι «το αργότερο που πρέπει να γίνουν οι εκλογές είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου». Δεν έχουμε περιθώριο να πάμε παραπέρα. Το παραπέρα σημαίνει κατάσταση παραλυτική». Παράλληλα επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως σαφώς ο Στέφανος Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Ράνια Σβίγκου μιλώντας χθες Δευτέρα στο Κόκκινο, η Πολιτική Γραμματεία θα ετοιμάσει την εισήγηση για την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει σε δύο βδομάδες, ώστε να αποφασιστεί και ο οδικός χάρτης για το έκτακτο συνέδριο. 

Η Ράνια Σβίγκου τόνισε ότι «οι διαδικασίες πρέπει να είναι σφιχτές και σύντομες», ταυτόχρονα, όμως, «πρέπει να υπάρξει ένας εις βάθος διάλογος εντός του ΣΥΡΙΖΑ».  

Η Κεντρική Επιτροπή θα αποφασίσει τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή του εκτάκτου Συνεδρίου, το οποίο θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.

Ο ΣτέφανοςΚασσελάκης  ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί μετά την παρέμβασή του λίγο πριν το κλείσιμο της Κεντρικής Επιτροπής, αναμένεται σύντομα να ανοίξει τα χαρτιά του. Όπως είχε σημειώσει, «οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ». 

Υπενθυμίζεται πως την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχει εκδηλώσει δημοσίως ο Παύλος Πολάκης. Ο Νικόλας Φαραντούρης σε δηλώσεις του έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα, ενώ ο Νίκος Παππάς και ο Σωκράτης Φάμελλος δεν απάντησαν όταν ρωτήθηκαν χτες από δημοσιογράφους. «Παρών» στην  διαδικασία  για  την εκλογή προέδρου δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος με ανάρτησή του στα social media.

Τέλος, δεν ευσταθεί η φημολογία περί παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως έλεγαν από το περιβάλλον του, ο πρώην πρωθυπουργός ούτε δηλώσεις θα κάνει, ούτε συνεντεύξεις θα δώσει σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Η Θεοδώρα Τζάκρη
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: