ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ο εξεφτελισμός εργαζόμενου στο έπακρον στην Ρόδο!


Ο εργοδότης του τον υποχρέωνε να μπαίνει στη θάλασσα με την στολή του και να σερβίρει τουρίστες πάνω σε σκάφος - Κροκοδείλα δάκρυα από τον υπουργό που προεκλογικά ανέχτηκε εργοδοτική αυθαιρεσία!

Κροκοδείλια δάκρυα ήταν η άμεση αντίδραση του νέου υπ. Εργασίας Γεωργιάδη, στον εξευτελισμό στον οποίο υπεβλήθη εργαζόμενος στην Ρόδο, που υποχρεπωνονταν από τον εργοδότη του να μπαίνει στη θάλασσα και σερβίρει τουρίστες πάνω σε σκάφος!

Η  εικόνα του εργαζόμενου στη Ρόδου που σερβίρει πελάτες μέσα στη θάλασσα, προκάλεσε κατακραυγή, που υποχρέωσε τον υπουργό, που μόλις προεκλογικά παρουσία του ο GEO επιχείρησης απειλούσε εργαζόμενούς του να ψηφίσουν την ΝΔ, διότι δεν παίζουμε με το μέλλον τη χώρας!.

Οπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η εικόνα αυτή επιβεβαιώνει με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο την έκταση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας στην χώρα και ειδικά στον τουρισμό»! 

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα παρακάτω;

«Η απαξίωση της Επιθεώρησης Εργασίας από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει οδηγήσει σε καθεστώς εργασιακής ζούγκλας, σε ραγδαία αύξηση των εργατικών δυστυχημάτων και σε συνθήκες εργασίας που προσβάλουν την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των εργαζομένων», σχολιάζει δεικτικά η Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζόμενων διεκδικώντας καθημερινά, μέσα και έξω από τη Βουλή, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, καλύτερους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και επανασύσταση της Επιθεώρησης Εργασίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.​

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: