ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Στ. Καλπάκης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Εκτίθεται η κυβέρνηση

 

Τα στοιχεία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την πολιτική προστασία σε έργα μόλις 938 χιλ. ευρώ

Τα στοιχεία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την πολιτική προστασία εκθέτουν την κυβέρνηση της ΝΔ.

Σύμφωνα με την Έκθεση του Ινστιτούτου ΕΝΑ για την πορεία υλοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η απορρόφηση των κονδυλίων για την πολιτική προστασία είναι σχεδόν μηδενική. Από έναν συνολικό προϋπολογισμό 187,5 εκατ. ευρώ έχουν προχωρήσει έργα μόλις 938 χιλ. ευρώ.

Εδώ όλη η Έκθεση https://www.enainstitute.org/publication/focus-report-παρατηρητήριo-ταμείου-ανάκαμψης-α-4/

Η αποτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ στην πολιτική προστασία, την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με καταστροφικές πυρκαγιές, αποκαλύπτεται και από τα στοιχεία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας καθώς με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τα 187,5 εκατ. έχουν αξιοποιηθεί μόλις 938.000 ευρώ.

Όπως τονίζει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικαλούμενο την έκθεση του Ινστιτούτου ΕΝΑ για την πορεία υλοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο για φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια».

«Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί σχέδιο για την πολιτική προστασία, την πρόληψη και την αντιμετώπιση, όπως αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι «εδώ και μια βδομάδα θέτουμε το ζήτημα με ερώτηση στη Βουλή και δηλώσεις και ακόμη να λάβουμε οποιαδήποτε απάντηση από την κυβέρνηση».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναφέρεται και στις υποκριτικές και κατόπιν εορτής δηλώσεις Κικλίλια για 5000 προσλήψεις πυροσβεστών, κάνοντας λόγο για δήλωση - «ομολογία αποτυχίας»!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: