ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Σφυροκόπημα Φάμελλου σε υπ. Δικαιοσύνης Φλωρίδη

φαμελλος
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σφυροκόπημα Φάμελλου σε Φλωρίδη, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να θέτει σειρά ερωτημάτων στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά των συνταγματικά κατοχυρωμένων ανεξάρτητων αρχών, λέγοντας: «Ανεξάρτητες δεν σημαίνει ανεξέλεγκτες αρχές».

Μάλιστα, ο κ. Φλωρίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παρέμβασης της κυβέρνησης στον τρόπο λειτουργίας των εν λόγω Αρχών μέσω της επικείμενης συνταγματικής αναθεώρησης, γεγονός που ενδεχομένως συνδέεται με την ενοποίηση ΑΔΑΕ – ΑΔΠΔΧ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Φάμελλος ζήτησε ενημέρωση για το τι συμβαίνει με την εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε αναφορικά με το τρίγωνο της διαπλοκής μέσω «θαλασσοδανείων» σε κόμματα και ΜΜΕ, όπως επίσης με την ασυλία στα τραπεζικά στελέχη.

Επιπλέον, ο κ. Φάμελλος ζήτησε από τον υπουργό να απαντήσει για το αν θα προχωρήσει στη νομική κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία, ενώ έθεσε με καθαρό τρόπο εάν προτίθεται η κυβέρνηση να ενοποιήσει τις ΑΔΑΕ – ΑΔΠΔΧ, επιμένοντας στην ανάγκη να ξεκαθαρίσει ο κ. Φλωρίδης πότε θα ανοίξει η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης και ποια άρθρα θα αναθεωρηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: